Food Bank

Giv af dit overskud!

Ved Enghøj Kirke har vi taget et tiltag i kampen mod fattigdom. Vi er begyndt at samle ind til Food bank i Sct. Clemens kirke.

Sct. Clemens kirke´s "Food-bank" er en hjælpende hånd til de borgere, der står i en akut situation og helt bogstaveligt ikke har penge til mad. Det er alle type mennesker, der kommer og får hjælp fra food-banken, både enlige og familier.

Der bliver ikke stillet spørgsmål, når folk kommer og spørger om hjælp, ofte er det ret grænseoverskridende for den enkelte at stå i den situation at skulle bede om hjælp til mad. Der bliver udleveret en pose med madvarer, her kan det være godt at vide, om man f.eks. har børn, så der kan blive pakket en god pose, der passer til den enkelte.

Det er meget forskelligt hvad og hvor meget der er i "Food-banken". Det afhænger ene og alene om, hvor mange madvarer / husholdningsvarer der bliver givet til "Food-banken"

Vil du donere til Food Bank?

Kom med langtidsholdbare madvarer (morgenmadsprodukter, dåsemad, pasta, ris. o. lign.) vi modtager IKKE frostvarer, kølervarer, frisk frugt og grønsager. Du må også gerne komme med vaskepulver, toiletpair, tandpasta o.lign.

Varerne stiller du enten lige inden for døren i kurven under plakaten med "Food-bank" i sognegården eller stil varerne på gulvet ved kurven. Derudover kan varerne afleveres i våbenhuset i kurven under plakaten Food Bank i kirken om søndagen fra kl. 9.30-11.30.

Derefter vil personalet sørge for at varerne bliver fragtet ned til Sct. Clemens kirke.

Tid & sted

Mandag-fredag kl. 9-13, tillige torsdag kl. 16-17. Søndage i kirken fra kl. 9.30-11.30.

For alle

Tusind tak til alle, som var med til at gøre årets julemusical til en stor succes! Tak til alle børn, store som små, I var så dygtige til at danse, synge og spille skuespil!

På onsdag i næste uge holder vi årets sidste sangcafé, så har du 1½ times tid i overskud og har du lyst til fællessang og hyggeligt selskab, så kom til Enghøj Sognegård!