Netværksfamilier

Vil du være med?

Ved Enghøj kirke vil vi gerne skabe relationer mellem familier/par/enlige på kryds og tværs af landegrænser, sprog, tro og kulturelle forskelle.

Det kan være udfordrende og svært at slå sig ned i en ny by, især hvis det også er i et nyt land, hvor man ikke taler sproget endnu. Derfor vil vi gerne skabe relationer mellem kontaktfamilier/personer og de udenlandske familier/personer, som måtte have behov for hjælp, støtte, rådgivning og/eller bare et uforpligtende fællesskab.

Du kan kontakte kirke- og kulturmedarbejder Cecilie Møller Hellemann for flere oplysninger, tlf. 24230501 eller mail cmh@enghoejkirke.dk

Næste arrangement er søndag d. 1. oktober kl. 12.00. Vi mødes i sognegården til fælles frokost, så tag en ret mad med og vær med!

For voksne

"Du som har tændt millioner af stjerner..." melodien til denne smukke salme er skrevet af Erik Sommer, konservatorieuddannet musikpædagog og han gæster Enghøj sognegård d. 26. oktober.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.