Netværksfamilier

Vil du være med?

Ved Enghøj kirke vil vi gerne skabe relationer mellem familier/par/enlige på kryds og tværs af landegrænser, sprog, tro og kulturelle forskelle.

Det kan være udfordrende og svært at slå sig ned i en ny by, især hvis det også er i et nyt land, hvor man ikke taler sproget endnu. Derfor vil vi gerne skabe relationer mellem kontaktfamilier/personer og de udenlandske familier/personer, som måtte have behov for hjælp, støtte, rådgivning og/eller bare et uforpligtende fællesskab.

Du kan kontakte kirke- og kulturmedarbejder Cecilie Møller Hellemann for flere oplysninger, tlf. 24230501 eller mail cmh@enghoejkirke.dk

"Herren svinger tryllestagen", er titlen på en ny salme skrevet i 2012. Salmen findes i 100 salmer, et nyt salmetillæg fra 2016. Vi får besøg af Morten Skovsted, som var hovedredaktør på salmetillæget.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.