Særgudstjenester

Høstgudstjeneste for hele familien.

Har du æbler og/eller blomster i haven, et glas marmelade og har du lyst til at donere det hele til et godt formål, så kom til børne- og familiegudstjeneste i Enghøj kirke. Æbler, blomster, grøntsager bliver båret ind gennem kirken og lægges på høstbordet foran alteret. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården, hvor alle er velkomne. Derefter holder vi auktion over frugter, blomster mm. fra høstbordet i kirken samt de lækkerier, Club Enghøj har lavet. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt under Danmission. Projektet hjælper fattige børn og deres familier i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Tilmelding er ikke nødvendig, pris for spisning 30,-kr. for voksne, børn gratis. Drikkevarer kan købes.

Tid & sted

Fredag d. 6. oktober kl. 17.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende fællesspisning i sognegården.

For alle

Vi er i fuld gang med forberedelserne til et af årets højdepunkter nemlig vores julemusical "Betlehemsstjernen". Alle børn fra vores børneklub deltager enten på scenen eller ved at synge og vi glæder os til en festlig forestilling!

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.