Særgudstjenester

Høstgudstjeneste(r)

Ved Enghøj Kirke fejrer vi at høsten snart er i hus. Det gør vi med hele 2 gudstjenester, en gudstjeneste søndag d. 24. september kl. 10.00, og en børne- og familiegudstjeneste fredag d. 6. oktober kl. 17.00.

Søndag d. 24. september er der frokost efter gudstjenesten med lækker buffet. Musikalsk underholdning og fællessange. Vi skal spille høstbanko, så medbring gerne en gevinst (max. 20 kr.) fx. hjemmebag, syltetøj, blomster, frugt mm.

Pengene fra høstbanko går ubeskåret til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt under Danmission. Projektet hjælper fattige børn og deres familier i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Pris: 60,- kr. pr. voksen, børn gratis, drikkevarer kan købes.

Bankoplader: 20 kr. pr stk., 3 stk. for 50 kr.

Tilmelding senest mandag d. 18/9 enten via mail til enghoej.sogn@km.dk eller pa tlf. 2494 5020.

Tid & sted

Søndag d. 24. september kl. 10.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende frokost.

Høstgudstjeneste for hele familien.

Har du æbler og/eller blomster i haven og har du lyst til at donere dem til et godt formål, så kom til børne- og familiegudstjeneste i Enghøj kirke. Æbler, blomster, grøntsager bliver båret ind gennem kirken og lægges på høstbordet foran alteret. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården, hvor alle er velkomne. Derefter holder vi auktion over frugter, blomster samt de lækkerier, Club Enghøj har lavet. Alle pengene fra høstbanko går ubeskåret til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt under Danmission. Projektet hjælper fattige børn og deres familier i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Tilmelding er ikke nødvendig, pris for spisning 30,-kr. for voksne, børn gratis. Drikkevarer kan købes.

Tid & sted

Fredag d. 6. oktober kl. 17.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende fællesspisning i sognegården.

For alle

De fleste steder er høsten så småt ved at være i hus, og det fejrer vi i Enghøj Kirke med høstgudstjeneste søndag d. 24. september. Vi glæder os til festgudstjeneste, frokost og bankospil.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.