Særgudstjenester

"Frygt ikke!"

Tak til alle, som var med til vores udendørsgudstjeneste, også selv om vejret ikke viste sig fra sin bedste side. Tak til provst Birgith Nørlund Jensen, tak til Jernbaneorkestret, kirkens kor, kirkens personale og alle frivillige.

Inden længe kan du se billeder fra dagen her på hjemmesiden.

Børne- og familiegudstjeneste for hele familien.

Velkommen til efterårets første børne- og familiegudstjeneste. Temaet for gudstjenesten er "Vi får vinger" v. Simon Emil Koefoed. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården, hvor alle er velkomne.

Tilmelding er ikke nødvendig, pris for spisning 30,-kr. for voksne, børn gratis. Drikkevarer kan købes.

Tid & sted

Fredag d. 8. september kl. 17.00 i Enghøj Kirke samt efterfølgende i sognegården.

Høstgudstjeneste(r)

Ved Enghøj Kirke fejrer vi at høsten snart er i hus. Det gør vi med hele 2 gudstjenester, en gudstjeneste søndag d. 24. september kl. 10.00, og en børne- og familiegudstjeneste fredag d. 6. oktober kl. 17.00.

Søndag d. 24. september er der frokost efter gudstjenesten med lækker buffet. Musikalsk underholdning og fællessange. Vi skal spille høstbanko, så medbring gerne en gevinst (max. 20 kr.) fx. hjemmebag, syltetøj, blomster, frugt mm.

Pengene fra høstbanko går ubeskåret til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt under Danmission. Projektet hjælper fattige børn og deres familier i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Pris: 60,- kr. pr. voksen, børn gratis, drikkevarer kan købes.

Bankoplader: 20 kr. pr stk., 3 stk. for 50 kr.

Tilmelding senest mandag d. 18/9 enten via mail til enghoej.sogn@km.dk eller pa tlf. 2494 5020.

Tid & sted

Søndag d. 24. september kl. 10.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende frokost.

Høstgudstjeneste for hele familien.

Har du æbler og/eller blomster i haven og har du lyst til at donere dem til et godt formål, så kom til børne- og familiegudstjeneste i Enghøj kirke. Æbler, blomster, grøntsager bliver båret ind gennem kirken og lægges på høstbordet foran alteret. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i sognegården, hvor alle er velkomne. Derefter holder vi auktion over frugter, blomster samt de lækkerier, Club Enghøj har lavet. Alle pengene fra høstbanko går ubeskåret til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt under Danmission. Projektet hjælper fattige børn og deres familier i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Tid & sted

Fredag d. 6. oktober kl. 17.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende fællesspisning i sognegården.

"Herren svinger tryllestagen", er titlen på en ny salme skrevet i 2012. Salmen findes i 100 salmer, et nyt salmetillæg fra 2016. Vi får besøg af Morten Skovsted, som var hovedredaktør på salmetillæget.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.