Babysang

Babysang er blevet enormt populært i mange kirker rundt om i Danmark - deriblandt Enghøj Kirke. Babysang er et enkelt koncept, som spiller ind på mange områder, bl.a. socialt, sprogligt og musikalsk. Når voksne og børn synger sammen, opstår der et sprog, som styrker det følelsesmæssige bånd mellem dem.

Barnet kommunikerer og svarer med hele sin krop, og barnets sanser styrkes gennem sang og gestik. Spædbarnet kan måske umiddelbart ikke så meget, men det kan lytte! Barnet vil hurtigt genkende de salmer og sange, vi synger fra gang til gang og glædes over dem - også når de synges derhjemme, når barnet skal puttes, når man skal hygge eller have det sjovt, eller måske når barnet skal beroliges.

Vi synger, danser og laver sanseoplevelser med børnene. Der kræves ingen forudsætninger at være med.

Vi lærer salmer, sange og remser undervejs, og hver far og mor synger med sit næb. Hvert barn holder faktisk allermest af netop sine egne forældres stemmer. Babysang er en hyggestund for forældre og deres barn samt for forældre og børn imellem. Babysang henvender sig til spædbørn fra 2-12 måneder og deres mødre/fædre/omsorgspersoner.

Selve babysangen varer ca. 35 min., og derefter er der kaffe/te og hygge samt mulighed for at amme/give flaske eller made sit barn i sognegården.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig

Tilmelding sker til Cecilie på tlf. 2423 0501 eller mail: cmh@enghoejkirke.dk

Tid & sted