Minikonfirmand

Minikonfirmandundervisning

Vi glæder os til at byde velkommen til minikonfirmandundervisning til alle 3. klasser på Vestervangsskolen.

I denne sæson har vi valgt at lægge undervisningen i uge 22 om eftermiddagen fra kl. 14.00-16.30, mandag til fredag. Eleverne bliver hentet i bus på skolen og fragtet tilbage til skolen, når undervisningen er færdig ca. kl. 16.45.

Vi glæder os meget til at have nogle sjove dage med børnene og slutter forløbet af med familiegudstjeneste og fællesspisning fredag d. 2. juni kl. 17.00.

Alle elever i 3. klasse på Vestervangsskolen får informationbrev og yderliger informationer, når vi nærmer os uge 22. Har du spørgsmål vedr. minikonfirmand er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Cecilie M. Hellemann på tlf. 2423 0501 eller mail: cmh@enghoejkirke.dk

Tid & sted

Mandag d. 29. maj - fredag d. 2. juni kl. 14-16.450 i Enghøj Kirke og sognegård.