Besøgstjeneste

Besøgstjenesten består af en gruppe mennesker - besøgsvenner - som har lyst og overskud til at besøge medborgere, der føler sig ensomme og som savner en person at tale med. Besøgsvennen har naturligvis tavshedspligt. Besøgsvennen kan tilbyde socialt samvær, gåture, højtlæsning eller andet efter aftale.

Vi har akut behov for flere besøgsvenner, da vi får mange henvendelser om ensomme mennesker både på plejehjemmene og ude i private boliger,
så har du tid og lyst til at være besøgsven, er du velkommen til at kontakte:

Cecilie Møller Hellemann, kirke- og kulturmedarbejder tlf. 24 23 05 01,
e-mail: cmh@enghoejkirke.dk eller Kirkekontoret på tlf. 86 42 50 20,
e-mail: enghoej.sogn@km.dk

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.