Besøgstjeneste

Besøgstjenesten består af en gruppe mennesker - besøgsvenner - som har lyst og overskud til at besøge medborgere, der føler sig ensomme og som savner en person at tale med. Besøgsvennen har naturligvis tavshedspligt. Besøgsvennen kan tilbyde socialt samvær, gåture, højtlæsning eller andet efter aftale.

Vi har akut behov for flere besøgsvenner, da vi får mange henvendelser om ensomme mennesker både på plejehjemmene og ude i private boliger,
så har du tid og lyst til at være besøgsven, er du velkommen til at kontakte:

Cecilie Møller Hellemann, kirke- og kulturmedarbejder tlf. 24 23 05 01,
e-mail: cmh@enghoejkirke.dk eller Kirkekontoret på tlf. 86 42 50 20,
e-mail: enghoej.sogn@km.dk

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.