Besøgstjeneste

Besøgstjenesten består af en gruppe mennesker - besøgsvenner - som har lyst og overskud til at besøge medborgere, der føler sig ensomme og som savner en person at tale med. Besøgsvennen har naturligvis tavshedspligt. Besøgsvennen kan tilbyde socialt samvær, gåture, højtlæsning eller andet efter aftale.

Vi har akut behov for flere besøgsvenner, da vi får mange henvendelser om ensomme mennesker både på plejehjemmene og ude i private boliger,
så har du tid og lyst til at være besøgsven, er du velkommen til at kontakte:

Cecilie Møller Hellemann, kirke- og kulturmedarbejder tlf. 24 23 05 01,
e-mail: cmh@enghoejkirke.dk eller Kirkekontoret på tlf. 86 42 50 20,
e-mail: enghoej.sogn@km.dk

For alle

Vidste du at vi har et integrationsarbejde ved Enghøj Kirke? Vi forsøger at skabe relationer mellem familier/par/enlige på tværs af landegrænser, kulturer, religion og sprog.

For alle

Tusind tak til alle, store som små som gjorde forestillingen om Moses til en fantastisk oplevelse. Vi synes vi har verdens sejeste, sødeste og dygtigste børn i Club Enghøj!