Besøgstjeneste

Besøgstjenesten består af en gruppe mennesker - besøgsvenner - som har lyst og overskud til at besøge medborgere, der føler sig ensomme og som savner en person at tale med. Besøgsvennen har naturligvis tavshedspligt. Besøgsvennen kan tilbyde socialt samvær, gåture, højtlæsning eller andet efter aftale.

Vi har akut behov for flere besøgsvenner, da vi får mange henvendelser om ensomme mennesker både på plejehjemmene og ude i private boliger,
så har du tid og lyst til at være besøgsven, er du velkommen til at kontakte:

Cecilie Møller Hellemann, kirke- og kulturmedarbejder tlf. 24 23 05 01,
e-mail: cmh@enghoejkirke.dk eller Kirkekontoret på tlf. 86 42 50 20,
e-mail: enghoej.sogn@km.dk

For alle

Tusind tak til alle børn og voksne, som var med til at gøre vores forestilling om det lille Jesusbarn til noget helt særligt! Vi har verdens sejeste børn i Club Enghøj.

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!