Besøgstjeneste

Besøgstjenesten består af en gruppe mennesker - besøgsvenner - som har lyst og overskud til at besøge medborgere, der føler sig ensomme og som savner en person at tale med. Besøgsvennen har naturligvis tavshedspligt. Besøgsvennen kan tilbyde socialt samvær, gåture, højtlæsning eller andet efter aftale.

Vi har akut behov for flere besøgsvenner, da vi får mange henvendelser om ensomme mennesker både på plejehjemmene og ude i private boliger,
så har du tid og lyst til at være besøgsven, er du velkommen til at kontakte:

Cecilie Møller Hellemann, kirke- og kulturmedarbejder tlf. 24 23 05 01,
e-mail: cmh@enghoejkirke.dk eller Kirkekontoret på tlf. 86 42 50 20,
e-mail: enghoej.sogn@km.dk

For alle

Tusind tak til alle, som var med til at gøre årets julemusical til en stor succes! Tak til alle børn, store som små, I var så dygtige til at danse, synge og spille skuespil!

På onsdag i næste uge holder vi årets sidste sangcafé, så har du 1½ times tid i overskud og har du lyst til fællessang og hyggeligt selskab, så kom til Enghøj Sognegård!