-aftener

"Vandresko og guitar"

Denne aften siger vi velkommen til Ole Ankjær Madsen, som sammen med sin kæreste har vandret mange forskellige ruter i det nordlige Spanien. Han vil fortælle om sine forberedelser til vandreturerne, om den nordspanske kultur og især om selve pilgrimsvandringen med overnatninger på herberg og meget mere.  

Tid & sted

Torsdag d. 25. oktober kl. 19.30 i Enghøj Sognegård. 
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 

"Frida Kahlo, en unik skæbne"

Her sættes fokus på den mexicanske maler, hendes begivenhedsrige og barske liv, der bl.a. involverede en slem trafikulykke, et stormfuldt ægteskab med maleren Diego Rivera og en affære med kommunisten Lev Trotskij. Og selvfølgelig på den fantastiske kunst, der tager udgangspunkt i det personlige liv, med stærk (ofte surrealistisk) symbolik og brug af mexicansk kultur og diverse kvindetematikker. Vi får igen besøg af foredragsholder og litteraturskribent Anne Valbjørn Odgaard, som denne aften vil give os et portræt af Frida Kahlo. 

Tid & sted

Torsdag d. 29. november kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 

 

 

 

 

 


Koncert

Denne eftermiddag byder vi velkommen til saxofonist Michael E. Lund og organist Randi E. Mortensen. En spændende kombination af orgel og saxofon, som vi glæder os til at høre. 

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!