-aftener

Foredrag om maleren Theodor Philipsen

Foredraget  berører nogle få grundtræk i Theodor Philipsens banebrydende virke som dyremaler, men koncentreres især om hans kunstneriske hovedindsats som nyskabende impressionistisk lys- og farvekunstner.

Tid & sted

Torsdag d. 28. september kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og brød.

"Den, der synger, er aldrig alene"

Et højskoleforedrag med sange, anekdoter og fortællinger om poesi, begivenheder og mennesker. Højskolesangbogen er en samling værdifulde beskrivelser af, hvad der er væsentligt, og som har værdi for os som mennesker og folk.

Erik Sommer, født 1948, er konservatorieuddannet musikpædagog og var i 16 år ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium og forud herfor højskolelærer på hhv. Silkeborg og Danebod Højskole igennem i alt 12 år. Fra 2005 til 2010 var han forstander på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum.

Tid & sted

Torsdag d. 26. oktober kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og brød.

"Folkekirken aktuelt og om at være biskop i Aarhus Stift"

Henrik Wigh-Poulsen vil fortælle om sine første år som biskop i Aarhus stift og om folkekirkens stilling og udfordringer i tiden.

Henrik Wigh-Poulsen er født i Randers og vokset op i Vejlby ved Grenaa. Efter nogle år som sognepræst i Lejrskov-Jordrup ved Kolding, har han blandt meget andet været højskolelærer, leder af Grundtvig-Akademiet og domprovst på Fyn, inden han i 2015 blev biskop i Aarhus.

Tid & sted

Torsdag d. 30. november kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og brød.

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.