-aftener

"Vild opstandelse"

At synge sammen er at trække vejret sammen - og måske endda at genopstå sammen. Men hvad skal vi egentlig med nye salmer, når vi har så mange smukke, gamle salmer?  

Forfatter Iben Krogsdal vil præsentere nogle af sine nye salmer. Hun vil fortælle om de menneskeskæbner og livserfaringer, der inspirerer hende til at skrive, og undervejs skal vi naturligvis synge.

Tid & sted

Torsdag d. 27. september kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 

"Vandresko og guitar"

Denne aften siger vi velkommen til Ole Ankjær Madsen, som sammen med sin kæreste har vandret mange forskellige ruter i det nordlige Spanien. Han vil fortælle om sine forberedelser til vandreturerne, om den nordspanske kultur og især om selve pilgrimsvandringen med overnatninger på herberg og meget mere.  

Tid & sted

Torsdag d. 25. oktober kl. 19.30 i Enghøj Sognegård. 
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 

"Frida Kahlo, en unik skæbne"

Her sættes fokus på den mexicanske maler, hendes begivenhedsrige og barske liv, der bl.a. involverede en slem trafikulykke, et stormfuldt ægteskab med maleren Diego Rivera og en affære med kommunisten Lev Trotskij. Og selvfølgelig på den fantastiske kunst, der tager udgangspunkt i det personlige liv, med stærk (ofte surrealistisk) symbolik og brug af mexicansk kultur og diverse kvindetematikker. Vi får igen besøg af foredragsholder og litteraturskribent Anne Valbjørn Odgaard, som denne aften vil give os et portræt af Frida Kahlo. 

Tid & sted

Torsdag d. 29. november kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 

 

 

 

 

 


For voksne

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.  

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.