-aftener

Ole Juul, foredragsholder og tidligere sognepræst. 

"Der er en sprække i alting. Det er sådan lyset slipper ind": Sådan skriver Leonard Cohen i sangen "Anthem". Det er det samme, der er på spil i Tage Skou-Hansens forfatterskab. Begreber som håb, livsforventning og tillid er gennemgående i forfatterskabet. Med en række nedslag i de betydeligste af Tage Skou-Hansens romaner (bl.a."De nøgne Træer", "Den hårde frugt", "Over stregen") peges der på,, hvor i forfatterskabet, at livsforventningen opfyldes på trods.

Tid & sted

Torsdag d. 31. januar kl. 19.30 i Enghøj Sognegård. 
Pris: 50,- kr. inkl. kaffe og kage. 


Michael Bach Henriksen, kulturredaktør på Kristelig Dagblad. 

USA's forfattere drømmer alle om at skrive "den store amerikanske roman". Og rigtig mange aktuelle forfattere gør forsøget. Hvad sker der på bogfronten lige nu derovre, og hvordan påvirkes forfatterne af Donald Trump og den politiske situation? I foredraget præsenteres den bedste amerikanske litteratur før og nu med gode ideer til, hvad man skal læse, hvis man er interesseret i tro og litteratur.

Tid & sted

Torsdag d. 28. februar kl. 19.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage. 


Inger Nygaard Kaad, teamkoordinator på Randers Bibliotek. 

Inger Nygaard Kaad fra Randers Bibliotek vil denne eftermiddag tage dig på rejse ind i litteraturen på jagt efter danskheden. Via sange, oplæsning, fortælling og gode boganbefalinger, vil Inger belyse danskheden i både prosa og lyrik. Foredraget vil inspirere deltagerne til at læse eller genlæse perler i både ældre og ny dansk litteratur.

Inger Nygaard Kaad arbejder som teamkoordinator på Randers Bibliotek. Inger er Cand. Mag i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab  fra Aarhus Universitet. Inger har arbejdet som højskolelærer og foredragsholder på Nørgaards Højskole i Bjerringbro og Egmont Højskolen i Hou samt som arrangementskoordinator på Værket (Musik- og teaterhus i Randers). Ved siden af jobbet som Teamkoordinator skriver Inger lektørudtalelser på nye bøger og film til brug for bibliotekernes indkøb af materialer – ca. seks værker om måneden bliver det til.

Tid & sted

Torsdag d. 28. marts kl. 19.30 i Enghøj Sognegård. 
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage.  

 

 

 

 


For alle

Tusind tak til alle børn og voksne, som var med til at gøre vores forestilling om det lille Jesusbarn til noget helt særligt! Vi har verdens sejeste børn i Club Enghøj.   

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!