-eftermiddage

"Livet er smalt og højt"

Vi får besøg af tidligere provst og sognepræst Hanne Hjørlund. Alle kender Benny Andersens navn og mange kender hans digtning. Benny Andersens digte er ikke bare til underholdning- der er holdning under. Han er samfundskritiker og moralist, han skriver om menneskelige værdier, om den eksistentielle søgen, om at være gæst i sin egen virkelighed. Han digter om den enkle og svære kunst til stadighed "at komme til verden." For ham er livet ikke bare en selvfølge men et under, man bør undres over. Hvad det gælder om er at holde sindets porer åbne og frem for alt "ikke møde livet med underfrankerede hjerter."

Tid & sted

Tirsdag d. 7. november kl. 14.30 i Enghøj Sognegård. 
Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og brød. 

Julehyggeværksted

En eftermiddag hvor du kan lave julekort, være kreativ med saks og papir, flette stjerner og meget andet. Vi hygger med æbleskiver og synger nogle julesange. Kom og vær kreativ og hyg dig. Det er for alle interesserede børn, forældre og bedsteforældre. Organist Britta Nedergaard Hansen vil slå tonen an og inspirere til at lave juleklip.

Tid & sted

Tirsdag d. 12. december kl. 14.30 i Enghøj Sognegård.
Pris: 50,-kr. inkl. æbleskiver, kaffe og saftevand. 

 

 

 


For alle

Vi er i fuld gang med forberedelserne til et af årets højdepunkter nemlig vores julemusical "Betlehemsstjernen". Alle børn fra vores børneklub deltager enten på scenen eller ved at synge og vi glæder os til en festlig forestilling! 

For voksne

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.