Kunstudstilling

Kunstudstilling med Bifrost!

Kunstudstillingen i Enghøj Sognegård denne sommer bliver med malerier lavet af elever fra kunstskolen Bifrost. Bifrost er en kunstskole for voksne udviklingshæmmede, som i 1995 startede med plads til 10 elever og allerede i 2011 udvidet til 21 elever. Skolens lærere er alle udøvende kunstnere med pædagoisk og kunstnerisk baggrund. 

Siden skolens opstart i 1995 har 50 forskellige elever gået på Bifrost. Flere af eleverne har gennem årene udviklet sig til i større og større udstrækning at stille sig selv relevante opgaver, der er befordrende for deres egen kunstneriske udvikling. De er utroligt produktive og udstillingsaktive.

Elever fra Bifrost har udover i Danmark bl.a. udstillet i Japan, Irland, Tyskland, Skotland, Ungarn, Frankrig, Belgien og Finland. Separat eller som gruppe. Enkelte af eleverne har holdt foredrag om deres egne værker, været portrætteret i TV 2 og været på censurerede udstillinger i Frankrig og Tyskland. Andre har arbejdet med store udsmykningsopgaver, illrstrationor til tidsskrifter m.m.

 

Tid & sted

Udstillingen er åbent:

Dagligt kl. 13-15, søndage fra kl. 11.30. Fri entré. For alle

Tusind tak til alle børn og voksne, som var med til at gøre vores forestilling om det lille Jesusbarn til noget helt særligt! Vi har verdens sejeste børn i Club Enghøj.   

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!