Kunstudstilling

Kunstudstilling med Bifrost!

Kunstudstillingen i Enghøj Sognegård denne sommer bliver med malerier lavet af elever fra kunstskolen Bifrost. Bifrost er en kunstskole for voksne udviklingshæmmede, som i 1995 startede med plads til 10 elever og allerede i 2011 udvidet til 21 elever. Skolens lærere er alle udøvende kunstnere med pædagoisk og kunstnerisk baggrund. 

Siden skolens opstart i 1995 har 50 forskellige elever gået på Bifrost. Flere af eleverne har gennem årene udviklet sig til i større og større udstrækning at stille sig selv relevante opgaver, der er befordrende for deres egen kunstneriske udvikling. De er utroligt produktive og udstillingsaktive.

Elever fra Bifrost har udover i Danmark bl.a. udstillet i Japan, Irland, Tyskland, Skotland, Ungarn, Frankrig, Belgien og Finland. Separat eller som gruppe. Enkelte af eleverne har holdt foredrag om deres egne værker, været portrætteret i TV 2 og været på censurerede udstillinger i Frankrig og Tyskland. Andre har arbejdet med store udsmykningsopgaver, illrstrationor til tidsskrifter m.m.

 

Tid & sted

Udstillingen er åbent:

Dagligt kl. 13-15, søndage fra kl. 11.30. Fri entré. For alle

Det er så mundvandet løber! Lækkerier, som børn fra Club Enghøj laver de næste gange til klub og som sælges til højeste bud ved auktionen efter høstgudstjenesten.

For voksne

"Du virker i det stille, det er dig der sker, når det dybe forår pibler roligt, ud af jorden, ud af kroppen, der hvor barnet ler, og en skæbne springer ud utroligt". Kom og hør salmedigter Iben Krogsdal.