Kunstudstilling

Kunstudstilling med Bifrost!

Kunstudstillingen i Enghøj Sognegård denne sommer bliver med malerier lavet af elever fra kunstskolen Bifrost. Bifrost er en kunstskole for voksne udviklingshæmmede, som i 1995 startede med plads til 10 elever og allerede i 2011 udvidet til 21 elever. Skolen lærer er alle udøvende kunstnere med pædagoisk og kunstnerisk baggrund. 

Siden skolens opstart i 1995 har 50 forskellige elever gået på Bifrost. Flere af eleverne har gennem årene udviklet sig til i større og større udstrækning at stille sig selv relevante opgaver, der er befordrende for deres egen kunstneriske udvikling. De er utroligt produktive og udstillingsaktive.

Elever fra Bifrost har udover i Danmark bl.a. udstillet i Japan, Irland, Tyskland, Skotland, Ungarn, Frankrig, Belgien og Finland. Separat eller som gruppe. Enkelte af eleverne har holdt foredrag om deres egne værker, været portrætteret i TV 2 og været på censurerede udstillinger i Frankrig og Tyskland. Andre har arbejdet med store udsmykningsopgaver, illrstrationor til tidsskrifter m.m.

Ved ferniseringen deltager kunstner og underviser Per Kjærsgaard Jensen samt elever fra Bifrost. Der vil være ½ times musikalsk indslag med Mette Korsgaard Djernes og Britta Nedergaard Hansen, klaver.

 

Tid & sted

Søndag d. 5. august kl. 11.30 i Enghøj Sognegård. 
Fri entré. 

Udstillingen er åbent:
Dagligt kl. 13-15, søndage fra kl. 11.30. Fri entré. For voksne

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.  

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.