Månedens billede

Månedens billede

Månedens billede er ofte lokale kunstnere som udstiller i vores blå stue i sognegården. Har du spørgsmål til månedens billede kan du kontakte Ruth Nielsen på tlf. 24528808.

I maj og juni udstiller Margit Dorflinger og hun udtaler: ” Forår, sommer, efterår, vinter.  Den nordiske natur………… Afrika, Australien, Østen ……. Zebraer, pingviner, fugle, skovens træer ……. Ja, naturen er min uudtømmelige inspirationskilde”.

"Alt hvad jeg betages af, når jeg bevæger mig væk fra byens rum, gemmes i hukommelsen og findes frem, når arbejdsprocessen ved lærredet påbegyndes. Farverne og elementer fra naturen bliver mine arbejdsredskaber. Erindringsbilleder bearbejdes - nogle fragmenter forbliver genkendelige andre undergår en forvandling undervejs. Det er en proces, hvor motivvalget ind imellem bringes i tvivl eller ændrer kurs. Man revurderer og gør sine valg. Man vælger fra og til, men erfaring og håndværk får værket til at nå en afslutning. Det drama, der ind imellem foregår under arbejdsprocessen, kan få de første ideer og iagttagelser til langsomt  at forsvinde og nyt til at dukke op . Men alt sammen munder det ud i et mere eller mindre abstrakt værk med figurative elementer og et ofte anderledes farvevalg."

Du kan læse mere samt se billeder på Margit Dorflingers hjemmeside www.margitdorflinger.dk 
tlf. 24478954, Wingesvej 13 – Randers NV. 

Tid & sted

Mandag-fredag kl. 9-13. i den blå stue i sognegården, torsdag tillige kl. 16-17. 

 

 

 

 

 


For voksne

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.  

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.