Månedens billede

Månedens billede

Månedens billede er ofte lokale kunstnere som udstiller i vores blå stue i sognegården. Har du spørgsmål til månedens billede kan du kontakte Ruth Nielsen på tlf. 24528808.

I november og december udstiller Elin Reinhold/Mikkelin og hun udtaler: "Mine malerier har aldrig et egentligt motiv og er aldrig på forhånd planlagte. Jeg maler primært stemninger, farver, fantasier, følelser. Jeg har hele farvespektret i min palet, men malerierne ender meget ofte i blålige nuancer i de øverste lag. Dog har de underliggende farvelag deres egen indvirkning på helheden og udtrykket. Jeg har ofte symboler, tegn, tekst eller figurer i billederne.

Jeg har mere eller mindre malet/tegnet det meste af mit liv, - jeg har oliemalerier fra jeg var 10 år gammel. 

Jeg har tidligere udstillet i Enghøj Sognegård: ved kirkens 10 års jubilæum i 2004, et enkelt, bestilt maleri, brugt til meditation ved udendørsgudstjenesten i 2005 under temaet ”Engle, eventyr og elementer” samt været månedens billede i 2010. 

Tid & sted

Mandag-fredag kl. 9-13. i den blå stue i sognegården, torsdag tillige kl. 16-17. 

 

 

 

 


For alle

Tusind tak til alle børn og voksne, som var med til at gøre vores forestilling om det lille Jesusbarn til noget helt særligt! Vi har verdens sejeste børn i Club Enghøj.   

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!