Månedens billede

Månedens billede

Månedens billede er ofte lokale kunstnere som udstiller i vores blå stue i sognegården. Har du spørgsmål til månedens billede kan du kontakte Ruth Nielsen på tlf. 24528808.

I september og oktober Hanne larsen. Hun har retnet og malet det meste af sit liv, tidligere som oftest akvarel og i dag primært akryl på lærred. I de senere år har hun arbejdet meget med grafik i form af collografi, fotogravure og akvatinte. Alle hendes værker er unikatryk, dvs. håndlavede gryk, som er udført i små serier.

Hanne Larsen er opvokset på Læsø og det har formet hende som menneske og givet hende en stor kærlighed til naturen. Her henter hun de fleste af hendes motiver, som kombineres i abstrakte og genkendelige former. Naturen vækker hendes nysgerrighed og inspirerer hende til at undersøge mønstre og detaljer, lys og skygge. Det gælder ikke mindst naturen på Læsø. 

Hanne Larsens næste udstilling er Alletiders Kunst i Ridehuset d. 25-28. oktober 2018. 

Du kan se flere værker på facebook Hanne Larsens Malerier samt på www.laesoekunstfestival.dk

Tid & sted

Mandag-fredag kl. 9-13. i den blå stue i sognegården, torsdag tillige kl. 16-17. 

 

 

 

 


Koncert

Denne eftermiddag byder vi velkommen til saxofonist Michael E. Lund og organist Randi E. Mortensen. En spændende kombination af orgel og saxofon, som vi glæder os til at høre. 

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!