Aftensang

½ t aftensang i kirken med sange og musik, som handler om lys, farver og køer, inspireret af Theodor Philipsens kunst. Han er jo blevet kendt som Danmarks første ko maler, men også som lysets og farvens mester. Mange af hans malerier har samme motiv i forskelligt lys, hvilket giver meget forskellige stemninger i maleriet.

Sanger Kasper Laursen vil sammen med organist Britta Nedergaard Hansen præsentere et afvekslende program af både kendte og mindre kendte værker for sang og orgel/klaver. Der vil være fællessalmer og solosang, hvor vi i ord og toner vil tage på musikalsk vandring med lyset, stemninger og koen som omdrejningspunkt.

Der kan fortsættes til højskoleaften v. Finn Terman Frederiksen, som fortæller om Theodor Philipsens kunst kl. 19.30 i Sognegården. Entré: 50 kr.

Tid & sted

Torsdag d. 28. september kl. 18.45 i Enghøj Kirke.
Fri entré.

For alle

De fleste steder er høsten så småt ved at være i hus, og det fejrer vi i Enghøj Kirke med høstgudstjeneste søndag d. 24. september. Vi glæder os til festgudstjeneste, frokost og bankospil.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.