Julemusical 2017

Vi forbereder julens højtid og det er igen tid til, at Enghøj Kirkes børnekor/klub og kirkekoret opfører den traditionsrige julemusical om de vise mænds rejse til Betlehem for at finde det nyfødte barn – Jesus Kristus. Det vil vrimle med engle, hyrder med deres får og mange mennesker. Se de mange glade børn på scenen og alle de små engle, som danser af glæde.

Entré: Kr. 30,- for voksne, børn gratis. Entreen dækker også traktement med gløgg og æbleskiver i sognegården. Der afsluttes med Luciaoptog. Billetsalg ved indgangen.

Tid & sted

Lørdag d. 9. december kl. 14.00 i Enghøj kirke og efterfølgende i sognegården.

For alle

Vi er i fuld gang med forberedelserne til et af årets højdepunkter nemlig vores julemusical "Betlehemsstjernen". Alle børn fra vores børneklub deltager enten på scenen eller ved at synge og vi glæder os til en festlig forestilling!

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.