Julemusical 2018

Vi forbereder julens højtid og det er igen tid til, at Enghøj Kirkes børnekor/klub og kirkekoret opfører den traditionsrige julemusical for 24. gang, om de vise mænds rejse til Betlehem for at finde det nyfødte barn – Jesus Kristus. Det vil vrimle med engle, hyrder med deres får og mange mennesker. Se de mange glade børn på scenen og alle de dansende hyrder med deres får og de små engle, som danser af glæde.

Entré: Kr. 30,- for voksne, børn gratis. Entreen dækker også traktement med gløgg og æbleskiver i sognegården. Der afsluttes med Luciaoptog.

Tid & sted

Lørdag d. 8. december kl. 14.00 i Enghøj Kirke.
Billetsalg ved indgangen.

For alle

Det er så mundvandet løber! Lækkerier, som børn fra Club Enghøj laver de næste gange til klub og som sælges til højeste bud ved auktionen efter høstgudstjenesten.

For voksne

"Du virker i det stille, det er dig der sker, når det dybe forår pibler roligt, ud af jorden, ud af kroppen, der hvor barnet ler, og en skæbne springer ud utroligt". Kom og hør salmedigter Iben Krogsdal.