Julemusical 2018

Vi forbereder julens højtid og det er igen tid til, at Enghøj Kirkes børnekor/klub og kirkekoret opfører den traditionsrige julemusical for 24. gang, om de vise mænds rejse til Betlehem for at finde det nyfødte barn – Jesus Kristus. Det vil vrimle med engle, hyrder med deres får og mange mennesker. Se de mange glade børn på scenen og alle de dansende hyrder med deres får og de små engle, som danser af glæde.

Entré: Kr. 30,- for voksne, børn gratis. Entreen dækker også traktement med gløgg og æbleskiver i sognegården. Der afsluttes med Luciaoptog.

Tid & sted

Lørdag d. 8. december kl. 14.00 i Enghøj Kirke.
Billetsalg ved indgangen.

For alle

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.