Klaverkoncert

Pianisten Anna Nadiryan inviterer publikum med på en musikalsk rejse gennem stilarter. På rejsen skal vi lytte til musik af Bach, Mozart, Grieg, Oskar Lindberg, Tchaikovsky, Debussy m.fl.

Anna Nadiryan planlægger og tematiserer sine programmer nøje ud fra sit store repertoire og spiller dem med stor musikalsk forståelse og et usædvanligt højt teknisk niveau – ting, som ofte får publikum på kanten af sædet lige fra den første tone.

Anna Nadiryan er en armensk-græsk pianist. Hun begyndte på klaver som 5-årig, gjorde sin offentlige debut i Tbilisi Concert Hall i Georgien som 10-årig og spillede på landsdækkende tv i Armenien som 12-årig.

Anna Nadiryan vandt præmier i flere klaverkonkurrencer i løbet af sin ungdom og blev uddannet klaverlærer (2003) og klassisk solist (2007) på Philippos Nakas Conservatory i Athen under Chrisi Parteniadi-Florou. Hun dimitterede fra sine to uddannelser med et karaktersnit på 12 og hædersbevisninger for særligt gode afgangskoncerter i begge tilfælde.

I perioden 2003-2012 arbejdede hun som underviser på et konservatorium og musiker ved mange koncerter, bl.a. som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Flyttede til Danmark i 2012 og fortsatte sit musikalske virke med koncerter flere steder i landet, mens hun for en tid i 2015 også arbejdede som musikalsk leder for de første opførsler i landet af ungemusicalen ”Terezíns Ildfluer”, som blev omtalt i flere aviser, i radioen og på landsdækkende tv. Fra 2017 er Anna begyndt at studere orgel på Vestervig Kirkemusikskole.

Tid & sted

Torsdag d. 24. maj kl. 19.30 i Enghøj Kirke.
Entré: 50,-kr.

Har du lyst til et par timers hyggeligt samvær og samtidig spise en lækker frokost? Så kan du deltage i vores tradionelle forårsfrokost. Alle er velkomne.

For alle

Tusind tak til alle, store som små som gjorde forestillingen om Moses til en fantastisk oplevelse. Vi synes vi har verdens sejeste, sødeste og dygtigste børn i Club Enghøj!