Korkoncert EVE

Det er dem fra Talent!

EVE, finalist i ”Danmark har talent 2018” på TV 2, er et pigekor med 32 sangere i alderen 15-23 år, oprindeligt med rod i Egå Gymnasium, men med forgreninger til hele Aarhus Nord. Koret har vundet flere priser og fremfører musik på grænsen mellem klassisk og rytmisk og mellem rytmisk og folklore.

Ved koncerten i Enghøj Kirke vil der blive sunget værker af nulevende komponister fra bl.a. USA, Canada, Letland, Finland og Danmark (Michael Bojesen mfl.). Det er spændende og smuk musik, hvor der også arbejdes med koreografier og opstillinger til at variere og underbygge musikkens udtryk. Koret ledes af Birgitte Næslund Madsen, som har stiftet koret, men som også selv er sanger bla. i Concert Clemens, som har givet koncert flere gange i Enghøj Kirke.

Snyd ikke dig selv for at høre og opleve EVE i Enghøj Kirke. Det bliver en eftermiddag med klassiske, rytmiske og folkloretoner, som vil kalde smilet frem og give glæde.

Om koret:

EVE blev etableret i 2008 som et tilbud til de særligt sanginteresserede elever på Egå Gymnasium. I dag består koret både af nuværende og tidligere elever, samt sangere, der er optaget fra Junior EVE, og fra sæsonen 2016/2017 blev koret åbnet for sangere udenfor Egå Gymnasium.

Dirigenten:

EVE er stiftet af og ledes af Birgitte Næslund Madsen, der er lektor i musik og engelsk på Egå Gymnasium. Udover EVE er BNM også leder af Junior EVE og tilknyttet Den Jyske Operas talentprogram Talent U. Ved siden af sit virke som musiklærer og dirigent har BNM selv haft et mangeårigt virke som sanger i en række veletablerede kor, herunder det århusianske Concert Clemens.

Tid & sted

Søndag d. 30. september kl. 16.00 i Enghøj Kirke.
Entré: 50,-kr.

For alle

Det er så mundvandet løber! Lækkerier, som børn fra Club Enghøj laver de næste gange til klub og som sælges til højeste bud ved auktionen efter høstgudstjenesten.

For voksne

"Du virker i det stille, det er dig der sker, når det dybe forår pibler roligt, ud af jorden, ud af kroppen, der hvor barnet ler, og en skæbne springer ud utroligt". Kom og hør salmedigter Iben Krogsdal.