Musical om Moses

Enghøj Kirkes børnekor/klub hører i denne forårssæson den spændende historie om Moses, og som afslutning på sæsonen opfører de sammen med kirkekoret en musical om hans liv. Vi følger Moses fra han vokser op, senere kaldte Gud Moses ved den brændende tornebusk til at lede israelitterne til Det forjættede Land. Men der var mange forhindringer – Kong Farao ville ikke lade sine slaver rejse, Gud sendte 10 plager, Det Røde Hav, vandringen i ørkenen i 40 år inden de kom til det land, som Gud havde lovet dem. ……. og hvad der mere sker, skal ikke afsløres her.

Kom selv og se hele historien, som børnene opfører i Enghøj Kirke. Det bliver en stor oplevelse for hele familien med sange, danse og drama. Til at bakke sangerne op er der band med Klaus Bak; trommer, John Halskov; guitar, Peter Elmelund; bas og Britta Nedergaard Hansen; klaver.

Entré: 30 kr. for voksne, børn u. 15 år gratis. Inkl. traktement i sognegården.

Tid & sted

Lørdag d. 14. april kl. 14.00 i Enghøj Kirke og efterfølgende i sognegården.

Entré: 30,-kr for voksne, børn u. 15 år gratis. Pris er inkl. traktement i sognegården.

For alle

"Boller op og boller ned, boller i min mave, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade!" Det er snart fastelavn og det skal naturligvis fejres.

Tirsdag d. 6. februar byder vi velkommen til skuespiller Eva Marie Ømark og pianist Carl Erik Byskov. De vil sammen gennem sang, musik og fortælling tage os med ind i H. C. Andersens univers.