Musical om Peter

Så er endnu en sæson af vores børnklub slutl! Vi har hørt om Peter, som var Jesus første disciple. Peter var med i båden på Genezaret sø, da Jesus stillede stormen, han forsøgte engang at gå på vandet, han endte med at svigte Jesus, selvom han havde lovet aldrig at gøre det, men Jesus tilgav Peter efter sin opstandelse.

Tak til alle medvirkende, både børn og unge, ungledere, frivillige kirkekor samt band med Klaus Bak; trommer, John Halskov; guitar, Peter Elmelund; bas og Britta Nedergaard Hansen; klaver.

Herunder kan du se mange billeder fra en fantastisk eftermiddag!

Husk at du også kan bestille en dvd ved at kontakte Britta Nedergaard Hansen på tlf. 29405659 eller via mail: bnh@enghoejkirke.dk

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.