Orgelsafari

Tag med bus på orgelsafari i anledning af LUTHER året til 5 af byens kirker.

Hør orgelstykker over Luthers salmer ”Af dybsens nød”, ”Vor Gud han er så fast en borg” og ”Fra Himlen højt kom budskab her”. I Sct. Mortens Kirke fortælles om orglet, og dagens orgelstykker spilles. Så kører safaribus til Hornbæk Kirke, Johanneskirken, Enghøj Kirke og Sct. Peders Kirke, hvor kirkernes organister vil spille uddrag af dagens program. Der bliver altså lejlighed til at høre hvordan det samme stykke musik kan lyde, når forskellige musikere spiller det på forskellige instrumenter. Der udleveres en tipskupon på dagen, så man kan ønske til sidste koncert. Safaribussen når til Enghøj Kirke kl. 15.20, hvor Britta Nedergaard Hansen sidder klar ved tangenterne. Bussen kører videre kl. 15.45.

Der serveres Luther lagkage og kaffe/te i Johanneskirken. Organisterne lover en musikalsk eftermiddag af de sjældne. Se mere: www.randersreformation.dk

Tilmelding før d. 1. oktober til Hanne Lund Nielsen, organist@andreaskirke.dk

Tid & sted

Lørdag d. 7. oktober kl. 12.00-16.30. Start ved Sct. Mortens kirke.
Arrangementet er gratis.

For alle

De fleste steder er høsten så småt ved at være i hus, og det fejrer vi i Enghøj Kirke med høstgudstjeneste søndag d. 24. september. Vi glæder os til festgudstjeneste, frokost og bankospil.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.