Randers Jernbaneorkester

Randers Jernbaneorkester (RJO) er et harmoniorkester, hvilket vil sige, at der både er messingblæsere, træblæsere og slagtøj. RJO har pt. 32 medlemmer i alderen 15-83 år, alle spille glade amatører, og orkesteret har eksisteret siden 1962. De spiller et meget varieret repertoire, alt fra filmmusik til klassisk musik. Orkesteret sætter pris på at spille dejlig musik, samtidig med at de værdsætter et godt socialt samvær. Deres faste dirigent er Boris Kertsman, uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

RJO spiller mest til DSB arrangementer, men gennem samarbejdet med musikken ved vores Udendørs gudstjeneste i Randers-Ugen, hvor de har spillet siden 2014, har de ønsket at give en koncert i kirkerummets fantastiske akustik. Denne aften spiller de skøn musik af bl.a. Michael Jackson, Elvis Presley, Bent Fabricuis-Bjerre og Shu-bi-dua. Nogle af numrene bliver ”Alley Cat”, ”Dream a little dream of me”, ”Heal the world”, “Mr. Sandman” og ”Tango Jalousie”.

Kom og oplev Randers Jernbaneorkesters fortolkninger af kendte og mindre kendte numre.

Tid & sted

Torsdag d. 9. november i Enghøj kirke.
Entré: 50,-kr.

For alle

De fleste steder er høsten så småt ved at være i hus, og det fejrer vi i Enghøj Kirke med høstgudstjeneste søndag d. 24. september. Vi glæder os til festgudstjeneste, frokost og bankospil.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.