Saxofon og orgelkoncert

— koncert med en veletableret duo på en spændende og vedkommende måde...

Saxofonens klang er rund og varm, besidder en egen blødhed, der falder smukt ind i orglets omfattende registre. Konstellationen saxofon og orgel er absolut utraditionelmen glæd dig til at høre Michael H. Lund, saxofon og domorganist Randi Mortensen, orgel, som med deres duo har skrevet et lille stykke historie på skandinavisk grund med talrige uropførelser, original musik og i de senere år også egne transskriptioner af orkesterværker til deres besætning.

Deres program byder på bl.a. Edvard Griegs Peer Gynt suite og stemningsfulde folketoner med udgangspunkt i nogle af Nordens ældste salmer og folkemelodier. Duoen her en åbenhed, evne til at formidle musikken og begejstre et publikum med deres musik, så kom og nyd en time i deres selskab på en kold novemberdag.

Michael H. Lund har diplomeksamen i saxofon fra Det Jyske Musikkonservatorium 1994, elev af Lars Borup. Virker som assistent i Århus, Aalborg og Sønderjyllands Symfoniorkestre, og spiller en del koncerter.

Randi E. Mortensen: Kirkemusikalsk Diplomeksamen fra det Jyske Musikkonservatorium 1995, elev af Domorganist Anders Riber og John Frandsen. 1995 optaget i solistklassen og debutkoncert 1997. Har deltaget i mesterkurser hos David Sanger, Jon Laukvik og Michael Radulescu, samt i "International Summer Academy for Organists" i Haarlem (Holland) 1994. Fra oktober 2002 organist ved Sct. Knuds Kirke, Odense.
Entré: 50 kr.

Tid & sted

Søndag d. 11. november kl. 16.00 i Enghøj Kirke.
Entré: 50,-kr.

For alle

Det er så mundvandet løber! Lækkerier, som børn fra Club Enghøj laver de næste gange til klub og som sælges til højeste bud ved auktionen efter høstgudstjenesten.

For børn

Kan man danse til en salme og kan babyer overhovedet få noget ud af at lytte til musik? Ja og bestemt! Vil du vide mere om babysang så klik videre!