Solnedgangskoncert

Kom på toppen en dejlig sommeraften og nyd nordiske toner inde i kirken, og en smuk solnedgang over Helsted, hvor vi slutter af med at synge solen ned udenfor.

Kasper Laursen, sang og Britta Nedergaard Hansen, orgel/klaver byder på en sommerbuffet med smukke og stemningsfulde toner og sommer- og aftensange fra de nordiske lande. Vi hylder sommeren, hvor håbet er ligeså lysegrønt som bøgeskoven, og kærligheden ligeså smuk som en solnedgang over et brusende hav. Man kan bl.a. høre musik af Grieg, Hugo Alfvén, Merikanto, Kaldalóns og Carl Nielsen.

Koncerten slutter udenfor, hvor Kasper vil synge ”Solen er så rød mor” og vi synger et par fællessange, mens vi nyder solnedgangen og den smukke udsigt fra toppen af bakken.

Hvis solen ikke skinner, går den alligevel ned bag skyerne, og vi slutter inde i kirken.

Tid & sted

Onsdag d. 11. juli kl. 20.00 i Enghøj Kirke. Fri entré.

For alle

Mødrene arv fra Paradis, Vild opstandelse og med på tur langs Caminoen er nogle af de spændende foredrag, hvad der er i vente til efterårets højskolearrangementer.

For voksne

Husk, at du kan danne dig et overblik over sommerens og efterårets gudstjenester og arrangementer ved at klikke på vores kalender.