Syng dansk og Luther-lagkage

På Spil Dansk dagen er der syng dansk aften i sognegården, hvor sangen og glæden ved at synge er i centrum. Reformationen markeres denne aften, hvor vi lige har haft 500 års dagen for at Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg (d. 31. oktober 1517). Vi skal synge et par salmer af Luther og bud på nye salmer fra samlingen "Lutherrosen". Det hele kædes sammen af kirkens organist Britta Nedergaard Hansen. Der bliver også mulighed for, at dit sangønske fra Højskolesangbogen og den melodi du kan li´, kan smides i hatten når du kommer.

Der trækkes sedler, og vi synger nogle af de tekster og melodier, som deltagerne kan li’ og har ønsket. Aftenen er for alle, der finder glæde ved at synge. Der serveres LUTHER-lagkage og kaffe/te i aftenens løb, og programmet slutter kl. ca. 21.

Tid & sted

Torsdag d. 2. november kl. 19.00 i Enghøj Sognegård.
Entré: 25,-kr.

For voksne

"Du som har tændt millioner af stjerner..." melodien til denne smukke salme er skrevet af Erik Sommer, konservatorieuddannet musikpædagog og han gæster Enghøj sognegård d. 26. oktober.

Mangler du et overblik over arrangementer i løbet af de næste måneder? Du kan altid danne dig overblik over både gudstjenester og arrangmenter ved at klikke herunder.