20 års jubilæum

Interview i forbindelse med Enghøj Kirkes 20 års jubilæum.

Fordi Enghøj Kirke har haft 20 års jubilæum, har vi valgt at lave et tilbageblik på tiden fra 1994-2014. Det har vi gjort gennem interviews med 4 forskellige personer: Asta Ibsen (AI), Kirsten Anker (KA), Ilse Poulsen (IP) og Mette Andersen (MA).

Asta Ibsen har boet i sognet siden 1973 og været i menighedsrådet (MR) fra 1994-2008. Hun er aktiv som frivillig ved at være besøgsven og medlem af Kunstudvalget.
Kirsten Anker er pensionist og har boet i sognet siden 1965 og været i MR fra 1996-2008. Kirsten er aktiv kirkegænger og frivillig i Besøgstjenesten.
Ilse Poulsen er pensionist og har boet i sognet siden 2009, hun er frivillig ved at være besøgsven og hjælper ofte til ved div. arrangementer.
Mette Andersen arbejder som skolepædagog og har boet i sognet siden 2003. Hun har 2 piger, som går i børneklubben Club Enghøj, og hun hjælper ofte til som frivillig i klubben.

Du kan læse interviewet ved at klikke herunder:

For alle

Tusind tak til alle, som var med til at gøre årets julemusical til en stor succes! Tak til alle børn, store som små, I var så dygtige til at danse, synge og spille skuespil!

På onsdag i næste uge holder vi årets sidste sangcafé, så har du 1½ times tid i overskud og har du lyst til fællessang og hyggeligt selskab, så kom til Enghøj Sognegård!