20 års jubilæum

Interview i forbindelse med Enghøj Kirkes 20 års jubilæum.

Fordi Enghøj Kirke har haft 20 års jubilæum, har vi valgt at lave et tilbageblik på tiden fra 1994-2014. Det har vi gjort gennem interviews med 4 forskellige personer: Asta Ibsen (AI), Kirsten Anker (KA), Ilse Poulsen (IP) og Mette Andersen (MA).

Asta Ibsen har boet i sognet siden 1973 og været i menighedsrådet (MR) fra 1994-2008. Hun er aktiv som frivillig ved at være besøgsven og medlem af Kunstudvalget.
Kirsten Anker er pensionist og har boet i sognet siden 1965 og været i MR fra 1996-2008. Kirsten er aktiv kirkegænger og frivillig i Besøgstjenesten.
Ilse Poulsen er pensionist og har boet i sognet siden 2009, hun er frivillig ved at være besøgsven og hjælper ofte til ved div. arrangementer.
Mette Andersen arbejder som skolepædagog og har boet i sognet siden 2003. Hun har 2 piger, som går i børneklubben Club Enghøj, og hun hjælper ofte til som frivillig i klubben.

Du kan læse interviewet ved at klikke herunder:

For voksne

"Du som har tændt millioner af stjerner..." melodien til denne smukke salme er skrevet af Erik Sommer, konservatorieuddannet musikpædagog og han gæster Enghøj sognegård d. 26. oktober.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.