20 års jubilæum

Interview i forbindelse med Enghøj Kirkes 20 års jubilæum.

Fordi Enghøj Kirke har haft 20 års jubilæum, har vi valgt at lave et tilbageblik på tiden fra 1994-2014. Det har vi gjort gennem interviews med 4 forskellige personer: Asta Ibsen (AI), Kirsten Anker (KA), Ilse Poulsen (IP) og Mette Andersen (MA).

Asta Ibsen har boet i sognet siden 1973 og været i menighedsrådet (MR) fra 1994-2008. Hun er aktiv som frivillig ved at være besøgsven og medlem af Kunstudvalget.
Kirsten Anker er pensionist og har boet i sognet siden 1965 og været i MR fra 1996-2008. Kirsten er aktiv kirkegænger og frivillig i Besøgstjenesten.
Ilse Poulsen er pensionist og har boet i sognet siden 2009, hun er frivillig ved at være besøgsven og hjælper ofte til ved div. arrangementer.
Mette Andersen arbejder som skolepædagog og har boet i sognet siden 2003. Hun har 2 piger, som går i børneklubben Club Enghøj, og hun hjælper ofte til som frivillig i klubben.

Du kan læse interviewet ved at klikke herunder:

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.