Galleri

På grund af sin beliggenhed og arkitektur er Enghøj Kirke et populært fotoobjekt. Vi har ofte besøg af både fotografer og fotografstuderende, som ønsker at tage billeder af kirken både indefra og udefra.

På denne side har vi lagt en brøkdel af de flotte billeder, der er taget af både professionelle og amatør fotografer. Vi håber du vil nyde billederne lige så meget som vi gør.

Har du selv et billede af Enghøj Kirke, som du har lyst til at vise os, er du meget velkommen til at sende en mail til kirke- og kulturmedarbejder Cecilie Møller Hellemann på cmh@enghoejkirke.dk

For alle

Tusind tak til alle, som var med til at gøre årets julemusical til en stor succes! Tak til alle børn, store som små, I var så dygtige til at danse, synge og spille skuespil!

På onsdag i næste uge holder vi årets sidste sangcafé, så har du 1½ times tid i overskud og har du lyst til fællessang og hyggeligt selskab, så kom til Enghøj Sognegård!