Galleri

På grund af sin beliggenhed og arkitektur er Enghøj Kirke et populært fotoobjekt. Vi har ofte besøg af både fotografer og fotografstuderende, som ønsker at tage billeder af kirken både indefra og udefra.

På denne side har vi lagt en brøkdel af de flotte billeder, der er taget af både professionelle og amatør fotografer. Vi håber du vil nyde billederne lige så meget som vi gør.

Har du selv et billede af Enghøj Kirke, som du har lyst til at vise os, er du meget velkommen til at sende en mail til kirke- og kulturmedarbejder Cecilie Møller Hellemann på cmh@enghoejkirke.dk

"Herren svinger tryllestagen", er titlen på en ny salme skrevet i 2012. Salmen findes i 100 salmer, et nyt salmetillæg fra 2016. Vi får besøg af Morten Skovsted, som var hovedredaktør på salmetillæget.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.