Galleri

På grund af sin beliggenhed og arkitektur er Enghøj Kirke et populært fotoobjekt. Vi har ofte besøg af både fotografer og fotografstuderende, som ønsker at tage billeder af kirken både indefra og udefra.

På denne side har vi lagt en brøkdel af de flotte billeder, der er taget af både professionelle og amatør fotografer. Vi håber du vil nyde billederne lige så meget som vi gør.

Har du selv et billede af Enghøj Kirke, som du har lyst til at vise os, er du meget velkommen til at sende en mail til kirke- og kulturmedarbejder Cecilie Møller Hellemann på cmh@enghoejkirke.dk

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.