Klokketårn

Torsdag d. 19. april 2012 var der officielt start på byggeriet af Enghøj Kirkes nye klokketårn. Dette blev markeret ved festlighed og menighedsrådsformand Henning Ødum foretog første spadestik.

Efter 7½ måneds byggeri var klokketårnets bygget færdigt. Det flotte resultat står ved siden af kirken og fuldender det arkitektoniske projekt, som startede i 1998.

Her kan du se billeder af byggeriet fra start til slut.

Du kan godt finde kalenderen frem og sætte kryds ved efterårets højskolearrangementer. Emnerne er både salmesang, besøg af biskoppen samt Benny Andersens digtning.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.