Klokketårn

Torsdag d. 19. april 2012 var der officielt start på byggeriet af Enghøj Kirkes nye klokketårn. Dette blev markeret ved festlighed og menighedsrådsformand Henning Ødum foretog første spadestik.

Efter 7½ måneds byggeri var klokketårnets bygget færdigt. Det flotte resultat står ved siden af kirken og fuldender det arkitektoniske projekt, som startede i 1998.

Her kan du se billeder af byggeriet fra start til slut.

"Herren svinger tryllestagen", er titlen på en ny salme skrevet i 2012. Salmen findes i 100 salmer, et nyt salmetillæg fra 2016. Vi får besøg af Morten Skovsted, som var hovedredaktør på salmetillæget.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.