Klokketårn

Torsdag d. 19. april 2012 var der officielt start på byggeriet af Enghøj Kirkes nye klokketårn. Dette blev markeret ved festlighed og menighedsrådsformand Henning Ødum foretog første spadestik.

Efter 7½ måneds byggeri var klokketårnets bygget færdigt. Det flotte resultat står ved siden af kirken og fuldender det arkitektoniske projekt, som startede i 1998.

Her kan du se billeder af byggeriet fra start til slut.

For voksne

"Du som har tændt millioner af stjerner..." melodien til denne smukke salme er skrevet af Erik Sommer, konservatorieuddannet musikpædagog og han gæster Enghøj sognegård d. 26. oktober.

Det er allerede i morgen, at vi har sangcafé igen og denne gang bliver der ekstra fokus på vores dejlige forårssange. Så har du tid og lyst, tag en ven under armen og kom til sangcafé.