pinse for børn

Pinsefilm til børn

Pinsen kan være svær at sætte ord og forklaring på – også for voksne. Så når det skal foregå i børnehøjde, er der ofte brug for en hjælpende hånd, og her kan du se to film, som forklarer pinsen og Helligånden i børnehøjde.

I filmen ”Hvorfor holder vi pinse” får Snapper og klassekammeraterne pinseferie.

Ude på gangen møder hun Topper og undrer sig over, hvorfor de har pinseferie, og hvad pinsen egentlig handler om.

De to venner beslutter sig for at besøge deres præst, Susanne, henne i kirken.

Det fører alt sammen til en spændende snak om Helligånden, ildtunger på disciplenes hoveder, om at føle sig alene og være bange for ikke at kunne klare en opgave, om kirkens fødselsdag og meget mere.

I filmen ”På opdagelse i pinsens traditioner” (18 minutter) lærer Snapper og Topper både om pinsesolen, der danser, og om pinsefisk – og de fejrer kirkens fødselsdag.