Kunstudstilling

Fernisering med musikalsk indslag

Kunstudstilling fra d. 4. – 18. august

Vi byder velkommen til årets kunstudstilling. I år udstiller Anne-Grethe Kousgaard.

Kunstudvalget ved Enghøj Kirke kan i år byde velkommen til kunstner Anne-Grethe Kousgaard. Hun fortæller: “Jeg er kunstner og åndeligt søgende…” og hun fortsætter: ”Min kreative drivkraft er en dyb længsel. I kunsten leder jeg efter det, der ligger bag den ydre fremtoning, efter det, der er indeni – en refleksion af sjælen.

Da jeg er født i Marseille i en fransk/dansk familie, har jeg altid søgt at forbinde kulturelle påvirkninger i kreative udtryk. Rejser har derfor været en del af mit liv lige siden barndommen og er det stadig. Mødet med forskellige oprindelige kulturer, især Indien og Grønland, har været skelsættende for mig. Begge steder har der været en stærk forbindelse og en følelse af at komme hjem.”

Der er fernisering søndag d. 4. august kl. 11.30, hvor kunstudvalget er vært med et glas og lidt snacks. Her vil Anne-Grethe Kousgaard også være til stede og kort fortælle om sin kunst og sin inspiration. Der vil også være musikalsk indslag ved organist Lars Bangshøj Olsen.

Udstillingen er åbent følgende dage fra d. 4. – d. 18. august:

Mandag-lørdag kl. 9-13
Søndage fra kl. 11.30-15.00.

Fri entré.

konfirmation