Højskoleaftener

Forår 2023

Etik ved livets begyndelse

Tirsdag d. 23. februar kl. 19.30.

Hvor står debatterne om livets grundsten, familiedannelse og barnløshed?
Hvad er tankerne og trangen bag ønskerne om fx assisteret befrugtning, hvad enten man er én eller to?

Det vil være muligt at debattere emnet i løbet af foredraget.

Lillian Bondo er jordemoder, aktiv i jordemoderfaglige sammenhænge i årtier, MPA og foredragsholder.

Hun har haft sæde i Det Etiske Råd i seks år, og deltaget i mange spændende debatter, ligesom det faglige liv har givet hende en erfaring og en viden, som hun glæder sig til at dele.

Entré: 60 kr. inkl. servering. Husk venligst tilmelding via linket herunder eller ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest dagen før.

Vædier, der ikke kan måles, vejes eller købes for penge

T0rsdag d. 23. marts kl. 19.30

”Mere velfærd giver større lykke”, mente tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, og det jager vort samfund efter, og vore unge mennesker piskes ud i et lykke- og rigdomsræs, som giver både skuffelser og stress. Kristendommens svar er, at der findes helt andre værdier, som skal og kan præge vort liv.

Ivar Brændgaard er sprogofficer, uddannet cand. theol., forstander for Haslev udvidede Højskole 1980 – 88, direktør for TV MIDTVEST 1988 – 2016.
Vikarpræst i 10 forskellige sogne 2017 – 2021. Formand for Kristeligt Dagblads bestyrelse 2013 – 2020.

Entré: 60 inkl. servering. Husk venligst tilmelding via linket herunder eller ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest dagen før.

club enghøj

minikonfirmand