højskolearrangementer

november

Tirsdag d. 3. november kl. 14.30

Tro på tillid – en fortælling om at blaffe

Adam Laugesen fortæller:” Jeg holder foredrag om min to årige blafferrejse, hvor jeg rejste over 100.000 km igennem mere end 30 lande. Dogmet for min rejse var ikke at bruge penge på transport eller overnatning, men fuldt ud at lægge min skæbne i fremmede menneskers hænder. Det førte til mange grænseoverskridende oplevelser, men samtidig mange unikke møder. Jeg har set en mangfoldighed i verden, som langt overgik min egen fantasi inden jeg tog afsted. Det har ført til møder med velhavende briter i skattely på Cypern, ultraortodokse jødiske familier med op til 11 børn, kirgisiske nomader, tibetanske munke på flugt fra den kinesiske regering, højtstående politikere og en præsidentkandidat, prostituerede og sygdomsramte kvinder, glødende anarkister, rettroende imamer, fattige burmesiske flygtninge, havsigøjnere og en mand med Hitler som forbillede. Alle har de haft forskellige livsvilkår, som de har delt med mig.

Igennem alle de mennesker jeg har mødt, har jeg fået en meget livsbekræftende historie at fortælle – om tillid, tro og tålmodighed i mødet med det ukendte.

Entré 50,-kr. inkl. kaffe og kage.

Bemærk venligst at tilmelding er nødvendig og foregår til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest mandag d. 2. november kl. 13.00.

Torsdag d. 19. november kl. 19.30

Vi mennesker kan være meget forskellige – men vi er mest ens!

Korshærspræst Stine Tougaard vil fortælle om sit arbejde blandt byens socialt udsatte. Selvom vi måske ikke ser det så meget i gadebilledet, er der i Randers mange, som har tunge problemer og har svært ved at finde en plads i vores effektive samfund. Foredraget vil komme ind på nogle af de problemstillinger, man møder som korshærspræst og fortælle generelt om Kirkens Korshærs arbejde.

Foredraget vil også omhandle ensomhed, som er et stort socialt problem i Danmark i dag, som mange mærker, uanset hvor i samfundet man befinder sig.

Entré 50,-kr. inkl. kaffe og kage.

Bemærk venligst at tilmelding er nødvendig og foregår til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest onsdag d. 18. november kl. 13.00.

sorggrupper

for voksne