højskolearrangementer

oktober

Tirsdag d. 6. oktober kl. 14.30

Fluer og fiskeliv!

Vi får besøg af tidligere formand for Dansk Metal gennem 18 år Henrik Leth.

Han fortæller: ” Vi kommer i ord og billeder ind på livet og min passion: Fluefiskeri, fluer og naturen.

Jeg vil fortælle om livsbegivenheder, om hvordan livet kom til at forme sig for en dreng født på Frederiksberg i 1951. En ung mand der som 19-årig fik svendebrev som automekaniker, flyttede til Randers midt i 70érne og efter 18 år som lokal formand for Dansk Metal gik på pension 2017.

Foredraget handler ligeledes om hvorledes passionen har været drivkræften for utallige ture med fiskestangen til smukke og spændende lokaliteter både lokalt og omkring i verden: Sverige, Norge, Bosnien, Slovenien og ikke mindst New Zealand.”

Entré 50,-kr. inkl. kaffe og kage.

Bemærk venligst at tilmelding er nødvendig og foregår til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest mandag d. 5. oktober kl. 13.00.

Torsdag d. 22. oktober kl. 19.30

”Fra vikingerne til A. P. Møller – kirken rejste med”.

Danmark er en søfartsnation – i mere end 1000 år har danske skibe pløjet verdenshavene – og kirken og dens præster er fulgt med, enten som skibspræster eller ved at oprette Sømandskirker i mange lande.

Ronald Pedersen (som er pensionist og bor i Ebeltoft) har været orlogspræst på Grønland og sømandspræst forskellige steder rundt om i verden (New York, Hong Kong, Antwerpen, Singapore og London) i over 30 år – samt generalsekretær for Dansk Sømandskirke i 11 år – alle årene i samarbejde med sin hustru Inge.
Han vil fortælle om de danskes færden gennem tusind år, om sine egne oplevelser og om den danske kirkes virke i udlandet.

Entré 50,-kr. inkl. kaffe og kage.

Bemærk venligst at tilmelding er nødvendig og foregår til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 senest onsdag d. 21. oktober kl. 13.00.

sorggrupper

for voksne