højskolearrangementer

Torsdag d. 23. september kl. 19.30

“Grønland i litteraturen. Nyere dansk litteratur om Grønland og grønlændernes egen stemme i litteraturen.” Vi ser frem til en spændende aften i selskab med cand. mag. i litteraturhistorie og religionsvidenskab Anne Valbjørn Odgaard.

Grønland har ikke samme skriftlige litterære tradition som de andre nordiske lande. Til gengæld har man en stor tradition at trække på, en levende myte- og sagntradition. Den store arktiske natur og de ekstreme livsbetingelser har inspireret til fantasifulde mundtlige fortællinger og flot kunst og det hele inspirerer stadig forfatterer i dag. I det nye årtusinde dukkede Kim Leine op og indtog en ret tom plads i grønlandsk litteratur. Han får selvskab af nye forfattere, eks. Niviaq Korneliussen med hendes debutroman “Blomsterdalen”.

Entré: 50,-kr. inkl. kaffe og brød.

Husk tilmelding via hjemmesiden, se øverst på siden ved knappen “Tilmelding”, eller ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 2494 5020, senest tirsdag d. 21. september kl. 11.00.