Kunstudstilling

Vi er glade for at vi igen i år, kan åbne dørerne til fernisering og kunstudstilling i Enghøj Sognegård.

I år har vi inviteret Ketty Dahl.

Hun fortæller: “Sammen med min mand, Finn Mølgaard, ejer jeg Møldahlgaard Galleri på Thyholm. Et 270 kvadratmeter stort galleri indrettet i en gamle stald med søjler lavet af udgåede elmetræer fra haven. Her udstilles ca. 160 akrylmalerier med udgangspunkt i landskaber eller bibelske motiver malet med en blanding af naturalisme og abstrakt impressionisme. To uger i august rykker en del af udstillingen til Enghøj kirke.

Thyholm er omkranset af både fjord, hav og høje himle, det afspejler sig i naturbillederne. Naturen er en uudtømmelig kilde til male-inspiration i al sin skønhed, det vilde og det blide, det stormomsuste og det stille. Ligeledes er de bibelske motiver med udgangspunkt i både Ny og Gammel testamente en uudtømmelig kilde, og her kunne man næsten gentage ordene: skønhed, vildskab, det blide, det stormomsuste og det stille. Som kristen billedkunstner er det dog altid med en vis ærefrygt at prøve at give de bibelske beretninger udtryk på et lærred. Gud er selv den største kunstner af alle; det ses ikke mindst i naturen omkring os, hvor han har skabt med vidunderlig fantasi, kreativitet og skaberkraft, – jeg tror, Han har lagt lysten til at være kreative ned i mennesket. At få lov at lege med farverne er min måde at udnytte den kreativitet, der er blevet mig til del. Jeg glæder mig derfor til at dele mine værker med dem, der kommer i Enghøj Kirke i nogle uger.”

Udstillingen varer fra søndag d. 2. august til og med søndag d. 16. august, mandag-fredag kl. 13-15, søndage kl. 11.30-15.00.

sorggrupper

højskolearrangementer