Sogneudflugt

Turen går nordpå i år

Sogneudflugt 31. august.

Vi byder velkommen til årets sogneudflugt. I år går turen til både kultur og natur.

Bussen afgår fra Enghøj kirke kl. 8.30, og vi kører til Udbyhøj, hvor vi drikker formiddagskaffe på havnen. Derefter går turen til Dalbyneder kirke, hvor vi gør et kort ophold for at se Arne Haugen Sørensens altertavle.

Fra Dalbyneder kirke er der kun en kort køretur til Kastbjerg kirke, der for nogle år siden blev udsmykket af ægteparret Maja Lisa Engelhardt og Peter Brandes. Her får vi en rundvisning.

Så venter middagsmaden på Hadsund Færgekro. Menuen byder på svinekam stegt som vildt med klassisk tilbehør og som dessert gammeldags æblelagkage. Drikkevarer kan købes.

Herefter går turen videre til Lille Vildmosecenteret. Her ser vi udstillingen, der beskriver det gamle mosebrug med udstilling af gamle redskaber. Der fortælles også om, hvordan man genopretter naturen. Måske er vi heldige at se en levende elg ude i vildmosen, men der er nok større chancer for at se vildsvin inde på centerets område. Vi håber at nå frem til fodringstid.

På hjemturen lægger vi vejen forbi Stinesminde, en hyggelig, lille bådehavn på nordsiden af Mariager fjord. Her drikker vi eftermiddagskaffe.

Vi regner med at være hjemme ca. kl. 18.30.

Dato: Lørdag d. 31. august kl. 8.30.

Pris: 425 kr. som omfatter bustur, formiddags- og eftermiddagskaffe, entre og middag (ekskl. drikkevarer).

Tilmelding: Senest fredag d. 23. august kl. 12.00.

Tilmelding på kirkens hjemmeside ved samtidig betaling af 425 kr. (+ billetgebyr). Tilmelding og betaling kan også ske på kirkekontoret (betaling med betalingskort eller MobilePay, ved brug af betalingskort, husk MitId).

Print billetten ud og medbring den i bussen.

Telefonisk tilmelding er ikke mulig.

Ved afbud senest onsdag d. 28. august kl. 12.00 returneres beløbet (ekskl. billetgebyr). Ved senere afbud returneres beløbet ikke.

Sogneudflugten er arrangeret af

Ruth Nielsen og Kristian Degnbol Christensen.

konfirmation