sogneudflugt

Sogneudflugt 2020

Sogneudflugten går i år mod vest til Holstebro
og Thorsminde.

Formiddagskaffen drikkes på en rasteplads i Feldborg Plantage,-Herfra går turen mod Nørrelandskirken i Holstebro, hvor vi får en rundvisning.

Kirken blev indviet d. 21. september 1969. Er tegnet af arkitektparret Inger og Johannes Exner. En meget avanceret kirke med særpræget klokketårn med smukt klingende klokkespil. Tårnet består af en 35 meter høj gittermast med en 110 trins høj trappe, der snor sig op til et 36 kvm. Stort fyrretræsklokkehus øverst oppe. I folkemunde kaldes det ” Æ dueslaw  ”.

Derefter kører vi til Strandingsmuseet St. George i Thorsminde.

På museet´s  restaurant St.George spiser vi middag. Efter middagen går vi på museet og senere en tur rundt omkring slusen eller en tur til havet.

Enestående for museet er beretningen om en af verdenshistoriens største strandingskatastrofer, der skete ud for Thorsminde i julen 1811, hvor to engelske linjeskibe HMS St. George og HMS Defence strandede. Følg de to skibe på deres sidste rejse, og kom tæt på livet ombord gennem de mange genstande fra vragene.

Eftermiddagskaffen drikkes evt. ved slusen.

TID:  Lørdag den 29. August kl. 8.00 – ca, kl.18.00.

Pris pr. person:  kr. 350,- inkl. formiddagskaffe, middag med 2-retter ( ekskl. drikkevarer ), eftermiddagskaffe, entre, rundvisning og bustur.

Tilmelding: Senest søndag den 23. august til kirkekntoret, tlf. 2494 5020

Mail: enghoej.sogn@km.dk

Vi er opmærksomme på denne coronatid og vi tager vore forholdsregler omkring corona.

sorggrupper

for voksne