koncert

og aftensang

Aftensang

Torsdag d. 22. september kl. 18.45:

½ times aftensang i kirken med sange og musik. Tema er ”sensommer”, hvor tekster og musik vil tage udgangspunkt i årstiden. Sanger Kasper Laursen vil sammen med organist Britta Nedergaard Hansen præsenterer et afvekslende program for sang og orgel/klaver. Der vil være solosang, musik og fællessange, så alle kan få stemmebåndet rørt. Fri entré.

Der kan fortsættes til højskoleaften kl. 19.30 i Sognegården v. politiassistent Peter Pedersen. Emne: ”På flugt eller på jagt”.  Entré: 50 kr.

Søndag d. 2. oktober kl. 15.00: CELLO og KLAVER

To kendte musikere i Randers har fundet sammen i et spændende samarbejde. Det er pianisten Anna Nadiryan og cellisten Aksel Nielsen.

Anna Nadiryan er armensk-græsk. Hun begyndte at spille klaver som 5-årig, gjorde sin offentlige debut i Tbilisi Concert Hall i Georgien som 10-årig og spillede på landsdækkende TV i Armenien som 12-årig. Hun er uddannet klaverlærer og klaversolist på Philippos Nakas Conservatory i Athen, hvor hun også blev ansat som underviser og akkompagnatør. Hun har vundet præmier i mange klaverkonkurrencer. I 2012 flyttede hun til Danmark, hvor hun hurtigt blev en efterspurgt

pianist ved solokoncerter, som akkompagnatør og som kammermusiker. Siden 2020 har hun også arbejdet som underviser i klassisk klaver i Mariagerfjord Kulturskole.

Cellisten Aksel Nielsen er født i København, og uddannet hos Erling Bløndal Bengtsson på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Videre uddannelse hos Asger Lund Christiansen og Ola Karlsson i Stockholm.

Efter 6 år i Helsingborg Symfoniorkester i Sverige, kom han til Randers Kammerorkester, hvor han har været solocellist i 35 år. Aksel Nielsen har fra 1. januar 2022 valgt at stoppe i Randers

Kammerorkester, og spiller nu koncerter for solo cello og koncerter med klaver/cello med Anna Nadiryan.

Aksel Nielsen er formand i kammermusikforeningen BRAGE i Randers og formand i SDM, Sammenslutningen af Danske Musikforeninger.

De to musikere fortæller om musikken og der vil være en kort pause i koncerten. Entré: 50 kr.