dobbelt korkocert

Tune It og Local Vocal

Korkoncert

Torsdag d. 15. december kl. 20.00

Der bliver trængsel i Enghøj Kirke, når vi lukker dørerne op til dobbeltkoncert med rytmisk acapella kormusik. Det lokale vokalensemble Tune It og det Aarhus-baserede acapellakor Local Vocal synger julen ind.

Tune It er et mere end 20 år gammelt vokal ensemble fra Randers. De har en forkærlighed for de skønne udfordrende sange fra f.eks. Real Group og Pentatonix, samt tidlige jazz-melodier krydret med walking bass og human beatbox. Ved juletid svælger de gerne i sirupsvarme juleklange, dog stadig med lidt julekrydderi. Det er deres konstante fornøjelse at se publikum hygge, grine eller måske endda knibe en tåre, når det bliver tid til en ballade. De glæder sig til at sprede lidt julestemning igen i år.

Local Vocal er et Aarhus-baseret rytmisk acapella kor bestående af ca. 30 sangere. Med korleder Philip Eick i spidsen og 30 sæt rytmiske fødder plantet solidt i jorden tager Local Vocal rytmisk acapella musik til nye højder. Efter at have været i Tyskland og synge i både Hamburg og Schlesvig i efteråret, glæder de sig til at synge julen ind i Enghøj.

Billetter kan købes for 80 kr. (50 kr. for børn u. 18 år og studerende) via linket herunder.

Tag din nabo, din mor eller din frisør under armen og kom forbi Enghøj Kirke og bliv tanket op på julestemning 🌟

Dørene åbner kl. 19.40 og evt. ledige billetter kan købes i døren.

club enghøj

skole-kirke samarbejde