Musik i juletiden

Musical og koncert

JULEMUSICAL

Lørdag d. 3. december kl. 14.00

I forberedelserne til julens højtid, er det igen blevet tid til, at Enghøj Kirkes børnekor/klub og kirkekoret opfører den traditionsrige julemusical, om de vise mænds rejse til Betlehem for at finde det nyfødte barn – Jesus Kristus.

Mon krofatter får plads til alle? Se de mange glade børn på scenen og alle de dansende hyrder med deres får og de små engle, som danser af glæde.

Entré: Kr. 30,- for voksne, børn gratis. Billetsalg ved indgangen.

JULEKONCERT

Torsdag d. 8. december kl. 19.00

Mette Korsgaard Djernæs, mezzosopran, Kasper Laursen, tenor og Britta Nedergaard Hansen, orgel glæder sig til at fylde kirkerummet med dejlig lyd af julens elskede sange og mindre kendte juleværker.

Programmet er bl.a. danske julesalmer, satser fra Händels Messias, Christmas carols og orgelmusik som en festlig optakt og forberedelse til julen. Der bliver også fællessalmer, så alle kan komme i julestemning.

Kom og vær’ med!

Vi garanterer du går derfra med et smil og en sang på læben, og julens elskede sange er blevet genopfrisket.

Entré: 50,- kr. Børn u 15 år: Gratis. Dørene åbner kl. 18.40.

club enghøj

minikonfirmand