Koncert

Kaare Norge

Søndag d. 7. august

Kl. 11.30: Fernisering på kunstudstilling med Kaare Norge i Sognegården.
Kl.
15.00: Koncert med Kaare Norge i kirken.

Kaare Norge behøver ingen præsentation som klassisk guitarist og komponist, da guitaren og musikken har været hans faste følgesvende, siden han var 10 år gammel. Kaare Norge er hyldet for sine iørefaldende og lyriske melodier, samt fortolkninger af Bach, Chopin, Carl Nielsen m. fl..

Men det er ikke alle, der ved, at Kaare Norge sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner, og har dyrket maleriet de sidste 20 år.
Han udstiller i Sognegården 7.- 21. august, og fortæller om sine malerier ved ferniseringen d. 7. august kl. 11.30.
Det storslåede naturalistiske scenarie, som er Kaare Norge inspirationskilde, indbyder til nærmere bekendtskab. Med sin udprægede musiske sans kan man sige, at Kaare Norge komponerer sig vej gennem landskabet og skaber nærvær på en beundringsværdig måde.

Ved koncerten kl. 15.00 spiller Kaare Norge et flot repertoire med bl.a. ”Jeg ved en lærkerede” med flere af Carl Nielsen, og udvalgte numre fra sit seneste album ”Amoroso”., som blev udgivet i marts 2021.

Billetforsalg åbner d. 15. juni kl. 12.00 på https://billetto.dk/e/koncert-med-kaare-norge-billetter-644196

Entré til koncert: 100 kr. + gebyr. Børn u 15 år: Gratis.