Korby Randers Uge

Riverside Gospelchoir og LYT

Mandag d. 27. februar kl. 19.30

Korby Randers Uge med Riverside Gospelchoir og LYT

Korby Randers arrangerer korkoncerter forskellige steder i byen i uge 9. Denne aften har du mulighed for at høre to kor, som synger deres egne arrangementer og også forenes i fælles numre. Hele den kolde og mørke vinter har de øvet og finpudset på deres arrangementer, som i sin helhed danner en spirende klangbund af forår og lys til alle i kirkerummet – lige til at tage med hjem.

Riverside Gospelchoir
, med base i Randers, har eksisteret siden 2006 og har allerede fra starten haft store ambitioner om at blive et af Danmarks bedste koncertkor med ca. 20 talentfulde sangere, som brænder for gospelmusikken. Koret er dannet og ledes stadig af Lene Johnsen, som med sit engagement og inspiration får det bedste ud af sangerne og leverer mange musikalske oplevelser.

LYT er et rytmisk a cappella-kor med 35 sangere fra Aarhus, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen.

Lyt ledes af korets bestyrelse i samarbejde med dirigent og kunstnerisk leder Tine Fris-Ronsfeld. Tine er kendt i det danske og internationale sang- og kormiljø for hendes arbejde som sanger, komponist og korarrangør i de prisvindende vokal ensembler Postyr og Vocal Line med hvem Tine har turneret i Europa, Asien, USA og Sydamerika og optrådt med mange kendte kunstnere.

Der bliver også plads til fællessang.
Kom alene og nyd vellyden af godt forberedte sangstemmer i toneleg – eller tag din ven, nabo eller ægtefælle ved din side og del denne særlige oplevelse i Enghøj Kirke med svingede rytmer og klange. Begge kor har tidligere givet koncert i Enghøj Kirke.

Vel mødt! Der er fri entré.

riverside gospel choir
acapella kor Lyt