club enghøj

Enghøj Kirkes børneklub

OBS! Club Enghøj holder lukket de næste 3 uger, dvs. indtil fredag d. 16. april. Du kan løbende holde dig opdateret via denne side samt via facebook side Enghøj Kirke. Tak for jeres forståelse.

Club Enghøj er en børneklub for børn fra 4-14 år. 2 gange om året laver vi musical, en jule-musical og en forårsmusical. Alle børn er med i forberedelserne og også på scenen. Ellers bruger vi fredag eftermiddag til at lege både ude og inde, vi spiller forskellige spil, bygger lego, tegner og laver andre kreative ting. Når vejret er til det, er vi udenfor og bygger drager, leger fangeleg og andre sjove aktiviteter.

Når vi mødes i Club Enghøj, så husk evt. en mønt til at putte i Hugo og Hugoline. Hugo og Hugoline er to sparebamser, som bliver sendt rundt hver fredag. Pengene bliver sendt til ”Fremtidsbørn”, et udviklingsprojekt, som hjælper børn i bl.a. Asien og Afrika. Det koster 900 kr. for at et barn kan gå i skole et år. Fra efterårssæsonen i 2019 sendte vi 828,- kr

Efter velkomsten siger vi velkommen til eventuelle nye børn. Derefter vi synger fødselsdagssang for de børn, som har haft fødselsdag siden sidst og så er det tid til dagens bibelfortælling. Når historien er færdig serverer vi saft og kage. Så er det tid til forskellige aktiviteter.

Det koster ikke noget at gå i klub, ikke udover at man bager en kage engang imellem og hjælper til med opstilling af scene til vores musicals og hjælper med oprydningen bagefter.

Børnene er inddelt i 3 grupper:

SPIRER (4-5ÅR)

Spirerne tegner, maler, hører historier og leger. De er også med til at forberede gudstjenester og arrangementer vi har i kirken. Derudover er de statister i vores musicals og synger med på alle sangene.

SOLSIKKER (0. kl. – 2. kl.)

Solsikkerne kan vælge mellem forskellige aktiviteter. De kan vælge mellem kreative aktiviteter, udegruppen eller bevægelsesgruppen. Solsikkerne har mindre roller i vores musicals, er med i forskellige danse og synger med på alle sangene.

SOLFANGER (fra 3.kl.)

Solfangerne er vores ældste børnegruppe. De laver smykker, bolcher og har de store roller i vores musicals.

Har du lyst til at vide mere om Club Enghøj er du velkommen til at kontakte:

Britta Nedergaard Hansen, tlf. 29 40 56 59, mail: bnh@enghoejkirke.dk

Cecilie Møller Hellemann, tlf. 24 23 05 01, mail: cmh@enghoejkirke.dk

Du kan også se programmet for denne sæson herunder.

babysang

minikonfirmand