tilmelding

VIGTIG INFORMATION OM GUDSTJENESTER.

Vi holder gudstjenester.

Hele landet er i højeste risikoniveau pga. coronamutationen, der er spredt i landet. Men sundhedsmyndighederne har vurderet, at folkekirken fortsat kan være åben og holde korte gudstjenester under skærpede krav.

Det betyder, at der i Enghøj Kirke er gudstjeneste søndage kl. 10.00.

Disse gudstjenester er anderledes end tidligere. Der er ingen altergang, og der er heller ingen fællessang. Gudstjenesten vil maksimalt vare 30 minutter.

Vi følger myndighedernes anvisninger, og derfor er der stadig tilmelding til vores gudstjenester, så vi kan sikre minimum 7 meters afstand. Tilmeldingen sker via denne side eller ved at ringe til kirkekontoret (tlf. 24 94 50 20).

Hold gerne øje her på hjemmesiden eller på kirkens Facebook-side, for der opdaterer vi, når retningslinjerne ændrer sig.

General information om gudstjenester.

Når vi holder gudstjenester, bliver de afviklet under trygge former. Der må pt. kun være 25 til en gudstjeneste i Enghøj kirke, og det betyder, at vi kan holde afstand på min.7 meter. Fællessang er i øjeblikket ikke muligt. Der er naturligvis håndsprit til alle, og den nødvendige tilmelding og “indtjekning” ved ankomsten gør, at der ikke bliver lukket flere ind end 25. Der vil altid være en kirketjener  på arbejde, så vi kan modtage folk, tjekke tilmeldinger samt anvise pladser.

HUSK MUNDBIND – men det er vi vist vant til alle steder 🙂

Oversigt over arrangmenter med tilmeldinger.

Siden her viser tilmeldingsmuligheder for gudstjenester og arrangementer i Enghøj Kirke. Det er vigtigt, at du melder dig til både gudstjenester og arrangementer, da ellers kan vi ikke overholde restriktionerne fra Kirkeministeriet. Er du forhindret i at deltage alligevel, må du meget gerne give besked til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 eller til søndagens/dagens præst.

påskelilje