tilmelding

VIGTIG INFORMATION OM GUDSTJENESTER.

Vi holder gudstjenester.

Endelig ser det ud til, at vi nærmer os en genåbning af Danmark. Hvilket også betyder lempelser på restriktionerne i folkekirken. Det glæder vi os over.

Lempelserne indebærer, at vi igen må synge til gudstjenester og kirkelige handlinger. Der skal stadig opretholdes afstand men med mindre afstand end tidligere. Nu er det nok med 2 meters afstand.

Vi kan også holde nadver sammen igen. Dette foregår stadig med afstand og afspritning.

Tilmeldingen sker via denne side eller ved at ringe til kirkekontoret (tlf. 2494 5020).

Hold gerne øje her på hjemmesiden eller på kirkens Facebook-side, for der opdaterer vi, når retningslinjerne ændrer sig i forbindelse med, at landet åbner mere op.

Bemærk venligst at gudstjenester foregår i sognegården pga. renovering af kirken.

Information om gudstjenester.

Når vi holder gudstjenester, bliver de afviklet under trygge former. Der må pt. være 20 med sang og 40 uden sang til en gudstjeneste i sognegård. På den måde kan vi holde afstand på min. 2 meter. Der er naturligvis håndsprit til alle, og den nødvendige tilmelding og “indtjekning” ved ankomsten gør, at der ikke bliver lukket flere ind end tilladt. Der vil altid være en kirketjener  på arbejde, så vi kan modtage folk, tjekke tilmeldinger samt anvise pladser.

Oversigt over arrangmenter med tilmeldinger.

Siden her viser tilmeldingsmuligheder for gudstjenester og arrangementer i Enghøj Sognegård. Det er vigtigt, at du melder dig til både gudstjenester og arrangementer, da ellers kan vi ikke overholde restriktionerne fra Kirkeministeriet.

Er du forhindret i at deltage alligevel, må du meget gerne give besked til kirkekontoret på tlf. 2494 5020 eller til søndagens/dagens præst.

påskelilje