Musical om david

Club Enghøj

Lørdag d. 20. april kl. 14.00

Alle børnene i Enghøj Kirkes børnekor/klub skal i denne forårssæson arbejde med replikker, sange og danse om David. Vi følger David fra han som lille hyrdedreng passer sine får, til han bliver konge.

En gang imellem kæmpede han mod store dyr, som ville tage hans får, senere slog han kæmpen Goliat ihjel. Han stolede på Gud og Gud hjalp ham, men der var også tider, hvor han stolede mere på sig selv og gjorde mange ting, som han senere fortrød.

Kom selv og se hele den spændende historie, som børnene opfører i Enghøj Kirke. Det bliver en stor oplevelse for hele familien med rytmiske sange, solosang, danse og drama.

Musicalens rytmiske sange er skrevet af forskellige komponister bl.a. Kis og Hans Holm, Roger Jones, Edward Broadbridge, Elin og Henrik Skoven. Manuskriptet er oprindeligt skrevet af Mogens og Lena Breiner Henriksen, men bearbejdet af Anne Dorthe Kunst, Sarah Kunst og Britta Nedergaard Hansen.

Musicalen akkompagneres af et band med Peter Elmelund; bas, John Halskov; guitar, Klaus Bak; trommer, Dorit Jensen på saxofon og fløjte og kirkens organist Britta Nedergaard Hansen; klaver.

Entré: 30 kr. for voksne, børn u. 15 år gratis.

Info om billetsalg kommer senere, så hold øje med denne side og vores facebookside.

konfirmation