sangcafé

fællessang styrker helbredet

Grundet de særlige omstændigheder vi alle lever under i øjeblikket, kan vi ikke holde sangcafé som vanligt. Derfor holder vi 2 fællessangsarrangementer i kirken istedet.

Onsdag d. 12. august kl. 10.00 og kl. 14.00.

Det er nødvendigt at tilmelde sig for at kunne tiltage. Du kan tilmelde dig ved at ringe til Britta Nedergaard Hansen på tlf. 2940 5659 fra onsdag d. 5. august kl. 9.00 og senest d. 11. august kl. 15.00.  Det koster ikke noget at deltage.

Undersøgelser viser faktisk at det at synge sammen med andre har en livsforlængende effekt på mennesket. Det kan vi her ved Enghøj Kirke godt forstå og derfor gør vi klar til at fylde kirken med sangglade personer.

Organist Britta Nedergaard Hansen fortæller lidt om de forskellige sange vi skal synge og der er også tid til at ønske en sang, hvis du har lyst til det.

sorggrupper

for voksne