Sjælesorg.nu – eller ”Sjælesorg på nettet”, er en gratis chatfunktion, hvor du inden for bestemte tidsrum kan få en fortrolig samtale med en præst om lige netop det, der går dig på. Altså emner, som du gerne vil vende med et andet menneske, der er parat til at lytte.
Sjælesorg.nu er et folkekirkeligt treårigt projekt, som er støttet af Folkekirkens Fællesfond og de 10 stifter i Danmark. De har egen projekt- og styregruppe, en daglig leder og en række præster, som er sjælesørgere på nettet.

Du finder sjælesorg.nu her.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk