D. 1. januar kunne vores organist Britta Nedergaard Hansen fejrer sit 25 års jubilæum ved Enghøj Kirke. Dette blev markeret ved jubilæums- og festkoncert lørdag d. 18. januar med kendte musikere, som Britta har sunget og spillet med gennem årerne. Det var tenor Kasper Laursen, mezzosopran Mette Korsgaard Djernes, og Thomas Ingemann på trompet. Det var en fantastisk flot koncert og hele kirken var fuld. Efter koncerten var der mulighed for at hilse på jubilaren samt nyde et glas bobler og et stykke kransekage. For at fejre og takke Britta holdt menighedsrådet fest for personale, menighedsrådsmedlemmer samt Brittas venner og familie efterfølgende. 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk