Hvad tænker børn egentlig, når de bliver bedt om at sætte ord på, hvad de tror og tænker om Gud og kristendom? Vi har spurgt en flok børn.

Hvad tror du på?

Jeg tror på Gud, men altså det der med Adam og Eva, der tror jeg ikke, fordi så havde alle jo været i familie med hinanden. Men jeg tror stadigvæk på Jesus og Gud. Gud har lavet verden, og så kan han også bestemme over den.
Isabell Lund Bodenskjold (venstre), 8 år

 Jeg tror på nogle af historierne i Biblen, og nogle tror jeg ikke på. Jeg tror ikke på den der med at Gud oversvømmede verden. Hvorfor skulle han oversvømme hele verden for at dræbe alle de andre mennesker? Men jeg kan godt lide historien om ham der Moses i floden, hvor Gud sagde til Josef, at han ville hjælpe med at slipper jøderne fri og sprede vandet i havet, så de kunne komme hjem.

Victorie Jørgensen (højre), 7 år

Læs hele artiklen ved at klikke videre herunder. 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk