Her kan du danne dig et over blik over pinsens gudstjenester:

Pinsedag er der gudstjeneste ved Alice Pedersen kl. 10.00. Thomas Ingemann medvirker på trompet. Desværre er tilmelding stadig nødvendig. Du kan tilmelde dig via kirkekontoret hos en kordegn. Kirkebil bestilles samtidig. Du kan ringe til kirkekontoret mandag-fredag kl. 9-13 på tlf. 2494 5020 samt torsdag mellem kl. 16-17. Derudover kan du ringe pinsedag fra kl. 8.30-9-00. Det er desværre ikke muligt at deltage uden tilmelding. 

2. pinsedag er der gudstjeneste ved Daniel Vigtoft Jakobsen kl. 10.00. Desværre er tilmelding stadig nødvendig. Du kan tilmelde dig via kirkekontoret hos en kordegn. Kirkebil bestilles samtidig. Du kan ringe til kirkekontoret mandag-fredag kl. 9-13 på tlf. 2494 5020 samt torsdag mellem kl. 16-17. Derudover kan du ringe 2. pinsedag fra kl. 8.30-9-00. Det er desværre ikke muligt at deltage uden tilmelding.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk