Vær med til at gøre en forskel!

Randers Y`s men klub er en åben, lokal klub men med et internationalt netværk. Vi er baseret på et kristent idegrundlag, og holder til i Enghøj kirkes lokaler. Vores hovedformål er at skaffe og formidle penge, til vort bagland (spejdere og FDF), til udsatte i lokalområdet, samt støtte globale projekter. På nuværende tidspunkt er der alene mandlige medlemmer, men klubben er åben for såvel mænd som kvinder. Klubben har mange forskellige aktiviteter, hvor alle med en interesse i at gøre en forskel skal være velkomne, men der er også områder, hvor vi appellerer til folk med mere specifikke interesser:

  1. Vi udgiver en årlig julekalender med salg over hele Danmark. Hertil kan vi bruge personer, som kan lide at arbejde kreativt med produktion af en sådan julekalender: skaffe sponsorer, gevinster, udtænke ideer til kalenderens forside m.v.
  2. Personer med interesse i at udvikle en kunstauktion med indkomstskabende aktiviteter til ovennævnte formål.
  3. Personer, der har lyst at lege med IT og kommunikation
  4. Personer der har lyst at udvikle nye indkomstskabende aktiviteter
  5. Personer, der har lyst til at arbejde med internationale projekter

Vi mødes hver anden onsdag på lige uger til fælles spisning med efterfølgende program fra kl. 18-21. Du forpligtiger dig absolut ikke til noget ved bare at møde op for at se, om det er noget, du har lyst at være med i. Vi vil også udvikle en fremadrettet struktur, som gør det muligt at være med i en kortere eller længere periode, alt efter opgavens karakter.

Skulle du have lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte et af nedenstående bestyrelsesmedlemmer:

Leif Repsholt, tlf. 2139 4904

Hugo Vermund, tlf. 2095 1936

Leif Rasmussen, tlf. 5030 0117   

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk