Sirenevarsling.

Onsdag den 4. maj 2022 kl. 12.00 – 12.15 lyder den årlige test af Danmarks sirenevarslingssystem. Krigen i Ukraine gør, at den årlige sirenetest både er aktuel og ekstra relevant. Formålet med testen er som altid at sikre, at varslingssystemet virker, og minde folk om, hvordan de skal reagere, når det er alvor.

Har du behov for yderligere informationer kan du læse videre via linket herunder.

https://politi.dk/kriseinformation/sirenevarsling

Yearly test of the warning sirens. 

Wednesday the 4th of May at 12.00 pm is the yearly test of the Danish warnings sirens. The war i Ukraine has proven that testing the warning sirens is very relevant. Testing the warnings sirens is to make sure the the system is working and to remind people, how to react in an actual emergency.

Are you in need of further information, please check the link below.

https://www.brs.dk/globalassets/brs—beredskabsstyrelsen/dokumenter/krisekommunikation/2022/-yearly-test-of-the-warning-sirens-eng—sirenetest-2022_red200dpia4-.pdf

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk