13. december

Velkommen til dagen låge i vores julekalender.

I dag er det Luciadag og rundt om i landet bliver der gået Luciaoptog med lys og sang.
Vores Club Enghøj har også været ude og gå Luciaoptog på både Borupvænget og Friplejehjemmet.

Det er en rigtig hyggelig tradition, som spreder smil og glæde hos de mange beboerne.

Historien om Santa Lucia er dog ikke så stille og rolig, som når vi går Luciaoptog. Det er derimod en historie om en ung pige, som måtte lide martyrdøden. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om historien bag Santa Lucia, så kan du klikke her.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk