Menighedsrådet og personalet ved Enghøj Kirke vil gerne sige velkommen tilbage fra barsel til Karen Hildebrandt. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og er glade for at have Karen Hildebrandt tilbage på kirkekontoret. 

I samme forbindelse vil menighedsråd og personale sige tak til barselsvikar Mia Kiørboe. Vi har sat pris på det gode samarbejde og de nye tiltag Mia Kiørboe bragte til sognearbejdet. Heldigvis vil vi fortsat møde Mia som lejlighedsvis synger i kirkekoret. Vi ønsker Mia det bedste fremover. 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk